Sexul pe mapamond - de la fetisuri si nudism la perversiuni

Sambata, 12 Mai 2012, ora 08:00
9316 citiri
Sexul pe mapamond - de la fetisuri si nudism la perversiuni

Multi sunt de parere ca Franta este centrul erotismului in lume. Probabil ca la baza acestei afirmatii stau cochetaria femeii franceze, galanteria berbantului francez, dar si viata mondena, poate mai intensa decat in alte parti, atat de mondena incat, din vorba in vorba, ajungi rapid la sex.

Obiceiurile erotice si sexuale difera insa mult de la un popor la altul si am gresi daca ne-am opri numai la cei preocupati de sex prin saloane si i-am neglija pe cei din colibele primitivilor. Toti merita aceeasi atentie - noteaza Kabanik.

Thailanda

Vestea focoaselor thaiandeze a facut demult ocolul Pamantului, iar tara a ajuns sa fie cautata pentru "turism sexual". Trebuie insa sa facem o deosebire: una este situatia fetelor plecate in lumea larga ca sa se prostitueze si alta e cea a familiilor asezate, care respecta traditiile. Traditia este si acolo riguroasa, ca la altii, daca fata n-a nimerit "in retea".

Germania

Fetisimul ocupa un rol de seama in traditiile sexuale ale germanilor. Unii statisticeni pretind ca 41% dintre germani tin acasa colectii de chilotei sau sutiene ale doamnelor care le-au lasat aceasta amintire. Marimea colectiei poate constitui un fel de CV al amorezului.

Olanda

Nu este un secret faptul ca Olanda este patria multor vicii, inclusiv cea a relatiei neoficializate intre barbati si femei. Unii pretind ca la Amsterdam se gasesc cele mai multe "felinare rosii" din lume. Este si normal, pentru cati marinari se perinda pe acolo.

Grecia

Aici este patria nudismului, explicabil prin numeroasele insulite unde te poti ascunde de ochii lumii. Dar Grecia este tara unde nu trebuie sa te ascunzi pentru asa ceva. Dupa unele marturii, nudismul s-a practicat din antichitate.

Egiptul antic

Egiptenii erau convinsi ca esenta lumii este sexul. Fara sa practice sexul in grup, partenerilor nu le era nicio jena sa se iubeasca in public, doi cate doi, eventual chiar pe malul Nilului, care era simbolul fertilitatii. Dar si al crocodililor.

Iudeii antici

De la ei se trage traditia ca este nedemn ca barbatul sa accepte altfel de sotie decat o fecioara. Era o traditie frumoasa, dar greu de respectat. Parintii se grabeau sa-si marite fetele cat mai repede.

Spania

Nu multa lume stie ca Spania este patria sexului oral, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Se zice ca de acolo obiceiul s-a raspandit pe aproape tot globul, dar nimic nu este sigur.

Italia si Argentina

In aceste doua tari nu vorbim despre sex pana n-am vorbit, mai intai, despre dragoste. Femeia este tratata ca o regina, i se ofera flori si i se canta serenade. Daca serenada a fost acceptata, pe urma poti sari si balconul, ca Romeo.

Noua Zeelanda

Nicaieri in lume preludiul dragostei nu este asa complicat ca aici. El incepe cu dansurile erotice ale femeii, daca a acceptat invitatia, si continua cu voinicia barbatului care o ia in brate, o ridica, o rasuceste si o tavaleste (daca il tin puterile).

Africa Centrala

In Africa centrala, barbatii sunt brutali si perversi, iar femeile sortite sa accepte atat brutalitatea, cat si perversiunea. In plus, in unele zone africane se practica sexul in grup, cu schimbarea partenerilor, pana la epuizarea barbatilor. Femeile n-au dreptul sa se declare epuizate, iar daca totusi se plang, cativa parteneri le pun la punct, tot prin sex, la repezeala. Asa e obiceiul locului.

Canada si Potugalia

Desi se pare ca aceste doua tari n-au nimic comun, traditia cere ca, in timpul partidei de sex, fiecare partener sa se exprima intr-un libaj trivial in prezenta celuilalt. Expertii spun ca asa creste si libidoul, atunci cand asta nu se intampla natural.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#obiceiuri sex mapamond, #sex popoare, #traditii sex, #comportament sexual popoare , #viata sexuala