Sfaturi pentru sex fierbinte cu exercitii de doar 5 minute

Luni, 25 Martie 2013, ora 22:50
7380 citiri
Sfaturi pentru sex fierbinte cu exercitii de doar 5 minute
Foto: Fox News

Orice relatie este expusa riscului de a deveni plictisitoare. La indemana celor doi parteneri stau cateva secrete care le pot oferi o placere maxima.

Cuplurile casatorite pot face ca relatia lor intima sa mearga mai bine daca acorda acestei probleme cinci minute pe zi pentru a o rezolva, scrie Fox News. Sfaturile sunt oferite de Bonnie Jacobsen in cartea ei, "Save Your Marriage in Five Minutes a Day".

Refacerea libidoului

Pentru a putea face un pas important in aceasta privinta, da-i un semnal partenerului tau ca il doresti. Atunci cand sunteti in public, incearca sa joci diferite jocuri erotice cu celalalt, fara ca altcineva sa observe ceea ce faceti.

Daca te atrage o anumita imagine erotica, nu ezita sa o impartasesti cu celalalt, iar dorinta voastra va fi reactivata.

Sex mai mult

Gandeste-te in fiecare zi la partenerul tau ca la singura persoana capabila sa te satisfaca sexual. Chiar daca ai fiecare zi foarte ocupata, dedica-i cinci minute in mintea ta pentru a te gandi la celalalt intr-un mod erotic.

In plus, creeaza un limbaj care sa fie doar al vostru. Un truc ce poate fi aplicat este ca unor anumite parti ale corpului tau sa le dai nume pe care celalalt sa le stie. Este o buna metoda de a-l atrage intr-o aventura de neuitat.

Surprinde-ti partenerul

Monotonia in relatie si posibilitatea de a anticipa orice in legatura cu celalalt nu stimuleaza viata voastra sexuala. Surpriza facuta partenerului tau conteaza cel mai mult atunci cand vrei sa reinventezi relatia voastra intima.

Daca nu poti sa ii vorbesti direct in legatura cu ceea ce iti place cand faceti dragoste, ofera-i cateva indicii in legatura cu ceea ce vrei mai exact.

Dimineti cu dragoste

Nu uita ca diminetile pot fi un prilej excelent pentru a te bucura de placerea fizica alaturi de celalalt. Dusul de dimineata este o metoda foarte buna de a adauga relatiei voastre elementul de surpriza necesar. Nu uita si alte locuri neconventionale din casa, cum ar fi bucataria.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#sfaturi sex, #sfaturi viata sexuala , #viata sexuala