Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Simte-te sexy la orice greutate!

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 18:09
5162 citiri
Simte-te sexy la orice greutate!

Cei mai multi dintre noi ar dori sa schimbe cel putin un lucru in privinta aspectului fizic, dar asta nu este intotdeauna posibil. Si oricum, cine spune ca viata trebuie pusa pe pauza pana atunci?

Indiferent de forma sau greutate, toata lumea merita o viata sexuala satisfacatoare! Ca majoritatea lucrurilor in viata, sexualitatea are mare legatura cu atitudinea. Poti incepe sa-ti imbunatatesti si tu atitudinea cu aceste sfaturi despre increderea in sine, potrivit Handbag.com:

Cea mai magulitoare pozitie

Daca vrei sa arati bine in pat, fii isteata. Esti ingrijorata de felul in care arata stomacul tau? Stai in pozitia misionarului. Stomacul se aplatizeaza atunci cand stai intinsa pe spate. Iar pozitia misionarului nu trebuie sa fie plictisitoare. Infasoara-ti picioarele in jurul lui pentru a-l trage mai aproape de tine.

Daca esti ingrijorata ca ai sanii prea mici, stai deasupra - sanii tai vor arata automat mai mari din unghiul acela.

Gandeste sexy

Ti s-a spus ca faci lucruri nebanuite cu limba ta? Sau ca esti foarte priceputa cu mainile? Sau poate ca este ceva mai subtil, ca felul in care porti pantofii cu toc sau o expresie faciala anume care il face pe partenerul tau sa te doreasca? Acum gandeste-te ce te face pe tine sa te simti bine si ce stii ca lui ii place.

Barbatii se simt mult mai atrasi de femeile fara inhibitii decat de cele care se rusineaza cu corpul lor. Incearca sa te pui in locul lui... daca tu crezi ca esti sexy, te vei simti astfel si vei arata mult mai incitanta.

Pune-te intr-o lumina favorabila

Atmosfera este foarte importanta: experimenteaza cu minunile pe care le poate face lumina discreta aprinzand cateva lumanari in dormitor. Lumina provenita de la lumanari este mult mai magulitoare decat cea dura de la veioze sau lustre. Totul arata mai bine la lumina lumanarilor.

Invata sa te iubesti pe tine

Cele mai sexy persoane fac sex cu placere si stiu ce vor - indiferent de greutate. O partenera care savureaza din plin experienta si se bucura de fiecare secunda este mult mai atragatoare decat o persoana care este obsedata de greutate si de felul in care arata in anumite pozitii. Afla ce iti place, accepta-ti defectele si iti vei imbunatati cu siguranta viata sexuala.

Repeta, repeta, repeta

Incearca o afirmatie - o fraza aleasa in mod costient pe care sa o repeti in minte, cu voce tare sau pe care sa o scrii pe hartie pentru a anula o idee negativa.

Schimbarea modului de gandire prin folosirea afirmatiilor poate imbunatati nu numai felul in care ne simtim, dar si modul in care ne comportam in lume. Incearca afirmatii de genul, "Sunt o femeie sexy si pasionala", "Sunt frumoasa si sexy", "Sunt cea mai pasionala femeie de pe planeta" sau "Sunt o femeie super sexy".

Daca afirmatiile de mai sus nu ti se par in regula, compune-ti propriile afirmatii. Pentru a fi convingatoare ele trebuie sa fie puternice, la timpul prezent si trebuie sa te faca sa spui "da". De obicei afirmatiile functioneaza foarte bine dimineata si repetarea lor de 21 de ori pe parcursul a 21 de zile este o formula foarte populara.

Paraseste-l pentru un gentleman

In final, daca barbatul cu care esti spune lucruri negative despre corpul tau, arata-i usa si gaseste-ti un gentleman adevarat. Daca un barbat te iubeste, te va aprecia asa cum esti.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#sexy greutate, #sfaturi sexy, #sfaturi femei plinute, #cum sa fii sexy , #viata sexuala