Terapeutul care iti vindeca barbatul facand sex cu el

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 17:38
6970 citiri
Terapeutul care iti vindeca barbatul facand sex cu el

Atunci cand sotul tau are o problema de ordin sexual ce va distruge viata de familie va puteti gandi ca aveti nevoie de ajutorul unui specialist. Ce faci, insa, atunci cand terapeutul nu tine sedinta in birou, la o masa, band o cafea, ci in intimitatea unei camere de hotel?

Mai rau e ca in timpul sedintei de terapie specialistul si pacientul se dezbraca, se maseaza reciproc, putandu-se ajunge chiar la actul sexual.

Potrivit Daily Mail, Padma Deva, cea care isi trateaza astfel clientii, nu este nici pe departe o prostituata, ci un psihoterapeut in toata regula, care vindeca barbatii ce nu pot avea o viata sexuala normala din cauza disfunctiilor erectile, ejaculare prematura sau o timiditate care pur si simplu ii paralizeaza.

Pentru programul ce include 9 sedinte de cate doua ore, pacientii trebuie sa plateasca 4.000 de lire.

Printre acestia se numara persoane din toate paturile sociale, de la doctori, avocati, pana la studenti si muncitori. Cel mai tanar are 25 de ani si cel mai in varsta 65.

Padma a fost inspirata de filmul "Sweet November", in care Keanu Reeves este tratat astfel. Ea are 31 de ani, este bruneta si extrem de atragatoare, fiind obisnuita sa auda acuzatii grave la adresa ei, mai ales din partea femeilor, care sunt revoltate de o asemenea idee.

A fost antrenata de Asociatia Surogatilor Progfesionisti, sustinand ca rolul ei este acela de mentor, de a ghida oamenii astfel incat sa treaca peste problemele lor intime. Ii invata pe barbati cum sa isi comunice dorintele in materie de sex, cum sa isi stapaneasca emotiile si fricile.

Inainte de a imbratisa aceasta meserie, Padma era consultant in afaceri, hotarandu-se sa isi schimbe complet viata dupa ce a vazut filmul cu pricina. Ea spune ca s-a descoperit pe sine cu ajutorul filmului. Familia ei a fost socata de alegerea pe care a facut-o, pe cand fostul ei prieten s-a aratat intelegator.

Terapeuta sustine ca a reusit sa ii faca pe unii barbati care rezistau in pat doar 30-60 de secunde sa poata performa in jur de 10 minute, dupa doar cateva sedinte. Fie ca este vorba despre barbati aflati la primul act sexual, de barbati care si-au pierdut increderea in propria imagine sau orice alta problema, ea reuseste sa ii relaxeze, sa ii faca sa se simta in largul lor.

Restul psihoanalistilor nu sunt, insa, de acord cu aceasta metoda, caci ei spun ca aceasta experienta ii tulbura mai rau din punct de vedere emotional pe acesti oameni, mai ales daca se afla intr-o relatie de cuplu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#terapie sex, #terapie sexuala, #terapie sex metode , #viata sexuala