Transforma-ti viata sexuala in una mult mai excitanta

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 12:18
9973 citiri
Transforma-ti viata sexuala in una mult mai excitanta
Foto: Glamour

O viata sexuala interesanta este cheia pentru mentinerea unei relatii sentimentale pe termen lung si foarte lung. Multe cupluri sunt prinse in rutina zilnica si uita ca trebuie sa se apropie de partenerul lor in permanenta.

Citeste in continuare cum poti face ca viata sexuala sa fie una foarte buna, imbunatatindu-ti astfel relatia.

Nimeni nu poate contrazice faptul ca, ca pentru a avea o relatie sanatoasa, este de nevoie de mult sex, aminteste eHow. Sexul este cheia pentru o relatie de dragoste si atunci cand esti entuziasmat in legatura cu aceasta lucrurile merg de la sine.

Trebuie sa vezi sexul ca pe o activitate distractiva, nu ca pe un chin. Da, ai citit bine. Asa se intampla in cazul cuplurilor in care a intervenit monotonia si care prefera sa citeasca o carte in loc sa faca sex cu partenerul de viata.

Aminteste-ti ca la un moment dat exista un sentiment de pasiune intre voi, ca altfel nu erati impreuna.

Incepe prin a-ti uimi partenerul. De exemplu, atunci cand sunteti in casa si treci pe langa partenerul tau, trage-l langa tine si saruta-l cu foc. Sigur va fi uimit si iti va raspunde asa cum iti doresti.

Sexul nu trebuie privit ca pe o sarcina pe care trebuie sa o duci la bun sfarsit, ci drept ceva intim, de care cei doi parteneri se bucura impreuna. Trebuie sa vezi sexul ca pe ceva placut, nu ca pe ceva ce trebuie sa faci pentru ca asa vrea partenerul tau.

Incearca sa faci sex in locuri noi, deoarece este foarte posibil sa simti ca dormitorul a devenit plictisitor. Incearca, de exemplu, canapeaua din sufragerie sau dulapul din bucatarie.

Si sifonierul va poate satisface pofta de nou. Lasa-te dus de val si comporta-te precum o adolescenta. Pune in mijlocul camerei o patura, in jurul sau lumanari si asteapta-ti partenerul, ce sigur va fi surprins.

Daca iti permiti sa intreci anumite limite, ia-ti partenerul, urcati-va in masina si opriti doar atunci cand vedeti un loc in care puteti face sex fara griji.

Cinci sfaturi pentru sex in aer liber

Atentie la preludiu

Nu incepe o partida de sex fara preludiu. De multe ori, cuplurile care sunt de multi ani impreuna nu prea mai pun pret pe preludiu si tind sa sara aceasta etapa. De asemenea, unele cupluri sar peste preludiu de dragul de a se intoarce cat mai repede la munca, somn sau copii.

Preludiul inseamna explorare reciproca si este foarte posibil sa afli multe lucruri interesante despre partenerul tau explorandu-i pe indelete corpul. Acordand mai mult timp preludiului este foarte posibil sa realizezi ca esti mult mai entuziasmat de partenerul tau.

De asemenea, o buna metoda de a face viata sexuala mai excitanta este de a face sex la diferite ore. Multi oameni au un fel de program: se trezesc, merg la lucru, vin acasa, fac sex si dorm.

Incearca sa te surprinzi si in acelasi timp sa-ti surprinzi si partenerul de viata, facand sex si dimineata. Ziua ta o sa fie mult mai buna. Nu este o idee rea nici sa faci sex in pauzele de pranz. De exemplu, daca si tu si partenerul lucrati aproape de casa, in pauza puteti fugi pana acasa pentru un moment de placere.

Jucariile sexuale nu sunt privite cu ochi buni de toata lumea, insa pot face minuni pentru un cuplu. Astfel, sexul cu partenerul poate deveni o adevarata aventura.

De asemenea, puteti folosi afrodisiace. Muzica este un alt element ce te poate apropia de partener.

Multe cupluri se bucura de interpretarea unor roluri atunci cand fac dragoste. Asta nu inseamna ca partenerul isi doreste sa faca sex cu altcineva, ci va puteti bucura impreuna de o lume imaginara, lipsiti de griji si inhibitii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi viata sexuala excitanta, #viata sexuala cupluri , #viata sexuala