Trucuri pentru o viata sexuala satisfacatoare

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 22:00
5502 citiri
Trucuri pentru o viata sexuala satisfacatoare

Relatiile dintre doi oameni sunt un labirint complicat care implica o gama varianta de sentimente, insa exista si o parte care se rezuma la instincte, adica implicit la sex, iar cand acesta este nasatisfacator, ea pare incompleta.

De aceea cuplul trebuie sa ii aloce atentia necesara ca lucrurile sa mearga bine. Daca esti in situatia in care viata ta sexuala s-a plafonat poate ar fi cazul sa iei in considerare sfaturile celor de la All Women Stalk ca sa o "condimentezi".

Clasica pozitie a misionarului este una dintre cele mai populare, dar daca vei "opera" cateva mici schimbari o sa obti rezultatul dorit. Nu trebuie decat sa iti incolacesti picioarele in jurul trunchiului lui si sa ii coordonezi miscarile. E destul de simplu.

Cand incercati din picioare in primul rand stati fata in fata, iar spatele unuia dintre voi sa fie sprijinit de perete. Apoi indoaie usor genunchii si incercuieste-i abdomenul cu picioarele tale. Efectul o sa fie garantat.

Spune-i iubitului tau sa se aseze pe un scaun, dar sa te asiguri ca este unul rezistent. Dar in loc sa il lasi pe el sa faca toata treaba iti pui tu picioarele pe scaun si incepi sa te joci. Cu siguranta o sa ii placa.

Cine nu si-a imaginat vreodata ca este secretara fierbinte a prietenului ei? Aceasta miscare este perfecta pentru a pune in scena o fantezie! Aseaza-l in scaunul de birou si dupa aia lasa imaginatia sa zburde. Posibilitatile sunt variate.

Pe la spate este pozitia preferata a barbatilor, dar poti sa variezi ca satisfactia sa fie deplina pentru amandoi. Inainte de "punctul culminant" intinde-te cu partea din fata pe pat.

Pozitia lingurita pare a fi una dintre cele mai romantice pozitii, dar nu poti sa ii vezi fata. Asa ca incearca sa stai cu trunchiul spre el ca sa poti sa te uiti la el si sa ii transmiti vizual ce trebuie sa faca.

El culcat si tu deasupra. Apoi incepe sa te lasi pe spate, cu bratele intinse in spatele tau. Asigurati-va ca palmele sunt deschise, astfel incat sa te poti sprijini. Apoi impingeti pelvisul spre vintre lui ... nu numai ca va simti acest lucru uimitor pentru el, dar aceasta miscare va stimula si punctul tau G.

Peste toate acestea, nu uita sa fii increzatoare si sexy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#trucuri viata sexuala, #pozitie misionar lingurita , #viata sexuala