Un secret foarte vechi al sexului

Miercuri, 28 August 2013, ora 23:34
7036 citiri
Un secret foarte vechi al sexului
Foto: Fox News

Stilul de viata al oamenilor s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, insa sexul a ramas acelasi. Problemele pe care unii le au in viata amoroasa isi pot gasi rezolvarea in Antichitate.

Jill Blakeway, autoarea cartii "Sex Again: Recharging Your Libido", spune ca oamenii ar trebui sa caute sfaturi si in intelepciunea anticilor atunci cand vine vorba de dificultati in viata sexuala, scrie Fox News.

Problemele aduse de lumea moderna

Blakeaway este de parere ca noi traim acum in cea mai "sexualizata" societate care a existat vreodata. Internetul, filmele si ceea ce vedem peste tot abunda in sex. Totusi, oamenii nu mai au o viata amoroasa atat de activa ca in trecut.

Totul este cauzat de excesul de sexualitate care ne inconjoara acum. Astfel, ei nu mai acorda importanta laturii spirituale a unei relatii de dragoste, ci se concentreaza aproape exclusiv pe cea fizica.

Femeile au o imagine prea sexualizata in mass-media in zilele noastre, ceea ce creeaza unele asteptari nerealiste care au un impact puternic asupra lor.

Rezultatul este, din pacate, pierderea increderii in propriile forte pe plan sexual, spune specialista americana.

O filozofie care poate ajuta

Ea recomanda unele exercitii specifice filozofiei daoiste din China. Aceasta se bazeaza pe principiul conform caruia oamenii sunt mai fericiti si mai sanatoasi cand sunt in armonie cu legile naturale ale energiei din Univers.

Daoistii impart aceste legi ale energiei in doua concepte complementare: femininul (yin) si masculinul (yang). Daoismul implica si tehnici de speciale de respiratie care ii ajuta pe oameni sa isi canalizeze energia spre zona pelviana. Aceste exercitii transforma sexul intr-o placere totala pentru corp.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#daosim filozofie sex, #sfaturi viata sexuala , #viata sexuala
Comentarii
Poza yegurakakuru
yegurakakuru
rank 5
Si care-i secretul?
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
O porcarie, fara cap si fara coada, fara legatura cu titlul!