Unde poti face sex gratis?

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 10:17
16395 citiri
Unde poti face sex gratis?

Desi se pare ca omul primitiv n-avea asemenea probleme, este clar ca astazi nu poti face sex oriunde, pentru ca... te vede lumea. Fireste, cel mai confortabil ar fi la tine acasa, daca esti singur, la ea daca este singura sau la hotel, daca ai bani.

Daca nu esti singur, nu este singura si nici bani n-ai pentru hotel, atunci ori iti pui pofta-n cui, ori nu ramane decat sa improvizezi si sa faci dragoste pe unde apuci. Exista multe locuri "pe apucate", iar portalul kabanik.ru a reusit sa faca un sondaj ca sa afle care sunt cele mai uzuale locuri pentru o mica partida de sex clandestin si totodata gratuit. Se pare ca sunt de retinut urmatoarele rezultate:

In masina - 68%

Nu este prea confortabil, dar, daca masina are prevazute geamuri fumurii si stii sa parchezi intr-un loc discret, n-ai probleme. In plus, masina eleganta poate fi ispititoare. Un sondaj facut recent in America printre perosoanele in varsta, a aflat ca, acum peste treizeci de ani, cand masinile elegante erau mai rare si, deci mai atragatoare, 56% din domnisoare si-au consumat virginitatea pe bancheta din spate. Niciuna n-a declarat ca ar fi regreteat.

In garaj - 36%

Garajul, daca este bine dotat cu mobilier, este mult mai confortabil decat masina. Fara mobilier, exista si varianta cu sex in masina situata in garaj. Nu mai trebuie geamuri fumurii, discretia este asigurata mai bine, iar, la nevoie, se poate asigura si caldura cu motorul la relanti. Se pare ca obiceiul este destul de raspandit, intrucat, numai in Rusia, organele de resort se inregistreaza annual aproape 300 cazuri de perechi asfixiate cu gaze de esapament.

In lift - 25%

Date fiind conditiile din lift, procentul pare foarte mare, dar exista explicatii logice. Perechile aleg ascensorul indeosebi cand acesta nu prea e folosit. Atunci, urca intre ultimul si penultimul etaj, blocheaza liftul si procedeaza rapid. Timpul scurt disponibil este principalul dezavantaj al acestui procedeu, dar, daca n-ai nici masina, nici garaj, liftul este singura solutie.

In subsolul blocului - 22%

Si aici, conditiile sunt precare din lipsa de mobilier, dar in subsol este cald, iar la ore tarzii nu intra nimeni. Amatorii isi fac un rand de chei, cu care patrund ori de cate ori simt nevoia. Totusi, stiind ca, in unele blocuri exista soareci, multi prefera liftul.

La cinema - 18%

Cazul este semnalat indeosebi in Rusia, unde inca mai sunt sali goale si nu-i o prablema sa ocupi locuri pe ultimul rand. Ai avantajul intunericului si dezavantajul pozitiei incomode. Cu pozitia, se descurca partenerii asa cum pot, iar intunericul dureaza in orice caz mai mult decat o simpla partida de sex, facuta la repezeala.

La serviciu - 14%

Pare ciudat, dar si la serviciu se poate face sex peste program. Partenerii raman sub un pretext oarecare dupa ce pleaca toata lumea, isi aleg un loc discret unde nu vine personalul de serviciu pentru curatenie si au spatiul la dispozitie. Singura conditie este sa aiba cheie, ca sa incuie la plecare.

In natura - 10%

In mod ciudat, natura, atat de romantica, este mai putin solicitata decat liftul, garajul sau subsolul. Explicatia este simpla: cine are pofta de sex ocazional, n-are timp sa parcurga kilometri, ca sa ajunga in cadrul romantic din padure. Prefera o locatie prozaica, dar operativa, bazata pe principiul: vazut, facut, placut, plecat.

Cine incearca sa adune aritmetic cifrele de mai sus, nu trebuie sa ramana mirat ca va obtine peste 100%. Este si normal: nu putini au facut sex si in lift, si in garaj, si in natura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#locuri sex gratuit , #viata sexuala