Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vedete care au avut probleme cu dependenta de sex

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 12:02
5655 citiri
Vedete care au avut probleme cu dependenta de sex

Dependenta de sex este caracterizata prin ganduri si actiuni sexuale compulsive, iar oamenii care au aceasta tulburare - cei mai multi sunt barbati - isi controleaza greu comportamentul sexual, chiar si daca acesta este riscant sau le face rau.

In randurile de mai jos vei citi despre sapte celebritati care au avut probleme legate de dependenta de sex, conform Health; unele au recunoscut ca s-au luptat cu aceasta, iar despre altele au fost informatii pe surse, neconfirmate oficial.

1. David Duchovny

Actorul american s-a insurat cu Tea Leoni in 1997, cu care are doi copii, insa acest lucru nu a oprit zvonurile despre modul lui de viata iesit din tipare. In acelasi an, el declara in revista "Playgirl": "Nu sunt dependent de sex". In august 2008, insa, Duchovny a recunoscut ca sufera de aceasta tulburare si s-a internat intr-o clinica pentru tratament.

2. Eric Benet

Cantaretul de R&B care a devenit cunoscut si datorita mariajului cu actrita Halle Berry a avut si el probleme in acest sens. La scurt timp dupa ce Eric si Halle s-au despartit, in 2003, au aparut zvonuri conform carora el ar fi dependent de sex. Si, desi in 2008 cantaretul a recunoscut ca s-a tratat pentru o dependenta, el nu a spus niciodata ca aceea ar fi fost legata de sex.

3. Michael Douglas

Actorul a avut doua roluri in care a interpretat un personaj stapanit de dorinte sexuale - in "Instinct primar" ("Basic Instinct") si "Atractie fatala" ("Fatal Attraction"). In 1993 el a fost internat la clinica Sierra Tucson, unele publicatii sustinand ca pentru tratarea dependentei de sex. In decembrie 1994, Douglas a spus insa pentru "Star-News" ca s-a tratat la acea clinica pentru excesele de alcool.

Tot conform unor publicatii, contractul prenuptial incheiat cu sotia sa, Catherine Zeta-Jones, contine o penalizare de 5 milioane de dolari pentru infidelitate.

4. Tiger Woods

In noiembrie 2009, cunoscutul jucator de golf, care a fost mult timp numarul 1 in lume, a avut probleme in cuplu din cauza unei aventuri. Pe site-ul sau el a postat o scuza care spunea asa: "Sunt profund constient de dezamagirea si durerea pe care am provocat-o multor persoane prin infidelitatea mea, in special sotiei si copiilor".

In 2010, el si Elin Nordegren au si divortat, dupa ce mai multe femei declarasera ca au avut relatii cu Tiger. La un moment dat s-a zvonit ca jucatorul de golf a fost si el internat intr-o clinica pentru tratarea dependentei de sex.

5. Russell Brand

Despre actorul cunoscut in special pentru rolul din "Forgetting Sarah Marshall", din 2008, au aparut zvonuri potrivit carora a avut relatii sexuale cu 80 de femei intr-o singura luna. In cartea sa autobiografica "My Booky Wook", el a admis ca a fost dependent de heroina si de sex. S-a tratat intr-un centru pentru dependentii de sex din Philadelphia, iar in prezent este insurat cu cantareata Katy Perry (din octombrie 2010).

6. Kanye West

Cantaretul si producatorul american a declarat in 2006 pentru revista "Rolling Stone" ca se bucura de pornografie, dar mai tarziu a insistat ca reporterul care i-a luat interviul a exagerat declaratiile lui. In plus, in 2009 el a spus pentru revista "Details" ca a avut "un fel de dependenta de sex". West insa nu a declarat vreodata ca a primit tratament sau ca ar fi problematic comportamentul lui.

7. Bill Murray

Actorul a fost insurat cu Margaret Kelly timp de 15 ani, dupa care cuplul a divortat din cauza unei aventuri a lui cu Jennifer Butler. Ulterior, Jennifer si Bill s-au casatorit, au fost impreuna 10 ani, dar, cand au divortat, ea l-a acuzat de adulter, dependenta de marijuana, alcool si sex si de abandonari frecvente. Murray nu a comentat acuzatiile.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#vedete dependenta sex, #vedete dependente sex, #dependenta sex celebritati , #viata sexuala
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
CUM DREAQU' DE SE CHEAMA DEPENDENTZI DE SEX, DECI CONTRIBUABILI LA CABINETE SCUMPE, NUMAI BOGATZII ... LA NOI SE CHEAMA PHOUTANGII SI SE TRATEAZA ... PRIN SEX ... SI TOATA LUMEA II LAUDA, PE BUNA DREPTATE ...