Viata sexuala plictisitoare? Vezi ce trebuie sa schimbi

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 13:38
6653 citiri
Viata sexuala plictisitoare? Vezi ce trebuie sa schimbi
Foto: Team Sugar

Vechea poveste: pe masura ce trec anii cuplurile casatorite isi cam pierd interesul pentru sex in general sau doar fata de partenerul de viata. Uneori, chiar si tinerii pot intampina astfel de probleme. Totusi, cei care sunt cu adevarat interesati de partenerii de viata pot face cateva mici schimbari care pot face minuni pentru ei.

Sexul este o mare sursa de bucurie, este modul in care cei doi parteneri raman conectati. Disparitia acestuia dintr-o relatie deschide usa catre minciuni, neintelegeri, aventuri extraconjugale si chiar desparire.

Ezine Articles iti recomanda cateva lucruri pe care trebuie sa le faci pentru ca viata sexuala sa infloreasca, ca la inceputul relatiei.

In primul rand trebuie sa realizezi ca nu se termina aici totul si ca poti schimba ceva, cu mici eforturi.

Nu ai chef de sex? Macar foloseste o scuza buna

Asigura-te ca dormitorul tau este un loc sacru. Adica scapa de televizor sau computer in acaesta camera, astfel incat cand va bagati in pat sa fiti "fortati" sa comunicati unul cu altul pentru ca altceva nu aveti de facut.

Daca esti femeie, scapa de pijamaua luata de mama pentru a fi cat mai calduroasa. Incearca o camasuta de noapte sexy.

De cateva ori de pe saptamana incearca-ti norocul cu un pahar de vin rosu. Un studiu efectuat la Univsersitatea din Florenta a dovedit ca vinul rosu imbunatateste semnificativ viata sexuala a femeilor.

Iubeste-ti corpul. Daca tu nu o faci, nu te astepta sa o faca partenerul de viata. Asta nu inseamna ca trebuie sa ai corp de model, insa putina tonifiere prinde bine oricui. Gaseste timp pentru a avea grija de trupul tau. Fa asta macar cateva minute pe zi.

Daca stii ca partenerul de viata are simtul umorului dezvoltat, poti incerca sa calci pe taramuri noi cu ajutorul unor jucarii sexuale. Nu uita nici de fanteziile sexuale.

Odata cu trecerea anilor, lubrifierea se pierde, ceea ce duce la sex cu dureri si, implicit, lipsa apetitului pentru aceasta activitate. Asa ca apeleaza cu incredere la lubrifiant.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#viata sexuala cuplu, #trucuri viata sexuala, #trucuri sex cuplu, #sfaturi viata sexuala durata, #cuplul durata sex , #viata sexuala
Comentarii
S
Stan
rank 1
Cand apar certurile si dispare atractia reciproca, putin e de facut.