De ce sa nu faci sex cu o virgina

Luni, 30 Martie 2009, ora 19:52
53845 citiri
De ce sa nu faci sex cu o virgina
Foto: Smh.com.au

Sexul cu o persoana experimentata este un lucru firesc, care vine de la sine. Atunci cand ai o relatie cu o virgina pana o convingi ca dragostea si sexul merg impreuna intr-o realtie este posibil sa te plictisesti de atatea incercari.

Relatia trecatoare cu o virgina este mai mult un test de rezistenta pentru un barbat experimentat, pentru care sexul este cel mai important. Iata cateva motive pentru care amorul cu o virgina dauneaza amantilor de cariera, informeaza Askmen.com.

Atunci cand incerci sa convingi o virgina sa se culce cu tine, trebuie sa te astepti ca in orice moment sa se sperie si sa renunte la partida de sex planificata cu greu.

O virgina se ataseaza foarte repede de primul barbat din viata ei, iar dupa o noapte pasionala telefoanele si mesajele scrise nu vor mai conteni.

In mod sigur vei fi prima, singura si ultima ei iubire si te va coplesi cu toata atentia ei.

Unul din cele mai importante motive pentru care nu este recomandat sexul cu o virgina este lipsa de experienta, care va transforma partida ta intr-una mecanica, lipsita de placere.

Partenera nu va sti cum sa te atinga pentru a-ti face pe plac, ba mai mult, va ramane nemiscata si va astepta ca tu sa faci si primul si ultimul pas.

Sexul cu o virgina insa are avantajul primului venit. Pentru orgoliul masculin, momentele in care virgina s-a transformat intr-o adevarata profesoara sunt cele mai frumoase.

De cele mai multe ori insa, femeile care invata tainele amorului de la un singur barbat sunt tentate sa afle secretele tuturor barbatilor de care se simte atrasa.

Sacrificiul tau, de a preda lectii de amor unei virgine, va fi unul inutil, iar a doua oara nu te vei mai simti onorat atunci cand o femeie vrea sa fii primul barbat din viata ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#sex, #virgina, #dragoste, #pasiune , #virginitate