Știri Sfantu-Gheorghe

Arhiva

18 Aprilie 2024 - Niczuly Roland si Andres Dumitrescu in echipa ideala a etapei

In etapa a 4-a din Play-Off, Sepsi OSK a obtinut prima victorie din partea secunda a Superligii, doi jucatori ai alb-rosilor, Niczuly Roland si Andres Dumitrescu regasindu-se printre evidentiati din

18 Aprilie 2024 - Prima Bradut continua sa aiba procentaj maxim

In etapa a 19-a din Liga 4 Covasna s-au disputat sase partide, trei revenind gazdelor, tot atatea oaspetilor, prin succesul din aceasta runda Prima Bradut continuand sa conduca in clasament cu

16 Aprilie 2024 - Prima victorie in Play-Off!

Dramatic, cu un gol venit in al cincilea minut de prelungiri, Sepsi OSK s-a impus pe terenul celor de la Rapid Bucuresti, si astfel a obtinut prima victorie in Play-Off.

16 Aprilie 2024 - La o victorie de medaliile de bronz

Sepsi-SIC a castigat prima partida din cele contand pentru finala mica, locurile 3-4, din cadrul Ligii Nationale de Baschet Feminin, in fata echipei CS Municipal Targoviste.

15 Aprilie 2024 - In cautarea primei victorii din Play-Off

Astazi, cu incepere de la ora 20:30, Sepsi OSK va evolua in deplasare la Rapid Bucuresti, fata in fata urmand a se afla singurele doua echipe care inca nu au obtinut vreo victorie in Play-Off.

15 Aprilie 2024 - Victorie pretioasa pentru Sepsi OSK II

In etapa a 3-a din Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK II a trecut de AFC Odorheiu Secuiesc, in timp ce, oarecum surprinzator, KSE Targu Secuiesc a remizat cu SR Brasov, ultima clasata.

10 Aprilie 2024 - Prima Bradut, a 17-a victorie consecutiva

In etapa a 18-a din Liga 4 Covasna, patru victorii au revenit gazdelor, trei de partea oaspetilor, Prima Bradut fiind in continuare pe prima pozitie cu procentaj maxim al victoriilor.

09 Aprilie 2024 - Sepsi-SIC a ratat calificarea in finala

Dupa o suprematie de sapte ani in Liga Nationala de Baschet Feminin, Sepsi-SIC nu isi va putea apara titlul fiind invinsa in meciul decisiv din semifinale de FCC Baschet UAV Arad, chiar la Sfantu

09 Aprilie 2024 - La o partida de finala

Astazi, Sepsi-SIC disputa o partida vitala pentru calificarea in finala Ligii Nationale de Baschet Feminin, la Sfantu Gheorghe, impotriva echipei FCC Baschet UAV Arad.

09 Aprilie 2024 - Rezultatele CSM Sfantu Gheorghe la Campionatele Europene de Ju-Jitsu

O medalie de argint si 2 locuri 5 sunt rezultatele remarcabile obtinute de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfantu Gheorghe la Campionatele Europene de Ju-Jitsu: cadeti, juniori si tineret desfasurate

09 Aprilie 2024 - Sepsi-SIC, a treia victorie in Play-Out

In etapa a treia din Play-Out-ul Ligii 1 la futsal, Sepsi-SIC a castigat in deplasare la CS Luceafarul Buzau, si astfel ramane pe prima pozitie in clasament cu procentaj maxim al victoriilor.

09 Aprilie 2024 - Podium de bronz la Campionatul European de Ju-Jitsu pentru sportivii din cadrul Clubului Show Time

In perioada 4-7 aprilie la Pitesti, Romania a gazduit cel mai mare Campionat European de Ju-Jitsu (U16, U18 & U21) pentru tineret. Sub auspiciile Federatie Romana de Arte Martiale (F.R.A.M.), prin

08 Aprilie 2024 - Victorie importanta pentru Sepsi OSK II

In etapa a doua din faza de Play-Out, Liga 3, Seria 5, ambele reprezentate ale judetului Covasna au evoluat in deplasare, Sepsi OSK II reusind o victorie la Tarlungeni, in timp ce KSE Targu Secuiesc

06 Aprilie 2024 - A doua remiza in Play-Off

In etapa a 3-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a remizat, pentru a doua oara consecutiv pe teren propriu, rezultat 1-1, cu Farul Constanta.

05 Aprilie 2024 - Calificarea in finala LNBF se va juca la Sfantu Gheorghe

Dupa ce a pierdut acasa prima partida din semifinalele Ligii Nationale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC si-a luat revansa la Arad, si astfel disputa decisiva care va decide calificarea in finala

05 Aprilie 2024 - La Sfantu Gheorghe vine campioana en-titre

Astazi, cu incepere de la ora 20:30, in cadrul etapei a 3-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK o va intalni, la Sfantu Gheorghe, pe Farul Constanta, campioana din sezonul trecut.

04 Aprilie 2024 - Sepsi-SIC s-a oprit in semifinalele Cupei Romaniei la futsal

Calificata in Final 4 Cupa Romaniei la futsal, Sepsi-SIC s-a oprit in semifinale fiind intrecuta de CSM Deva, detinatoarea trofeului.

03 Aprilie 2024 - Medalie de argint pentru CSM Sfantu Gheorghe

In perioada 29-31 martie a avut loc Campionatul National de Sala la Atletism, desfasurat in sala "Ioan Soter" din Bucuresti, pentru categoria de varsta U14 (2011-2012).

03 Aprilie 2024 - Marius Stefanescu si Sherif Kallaku, evidentiati de LPF

In etapa secunda din Play-Off, Sepsi OSK a obtinut primul punct din aceasta faza a Superligii, in anchetele realizate de Liga Profesionista de Fotbal fiind evidentiati Marius Stefanescu si Sherif

02 Aprilie 2024 - Ciucas Intorsura Buzaului la prima victorie in Liga 4

Liga 4 Covasna a ajuns la etapa a 17-a, o runda in care performera a fost Staruinta Zagon, prin cele sapte goluri marcate in deplasare la Ozun, in timp ce Ciucas Intorsura Buzaului si-a trecut in

01 Aprilie 2024 - KSE Targu Secuiesc, start reusit in Play-Out

La debutul in Play-Out-ul Seriei 5, Liga 3, KSE Targu Secuiesc a obtinut o victorie concludenta, in timp ce Sepsi OSK II a pierdut pe propriul teren.

01 Aprilie 2024 - Infrangere in prima partida din semifinalele LNBF

Sepsi-SIC a inceput seria partidelor din semifinalele Ligii Nationale de Baschet Feminin cu o infrangere, chiar la Sfantu Gheorghe, in fata echipei FCC Baschet UAV Arad.

30 Martie 2024 - Remiza in partida Sepsi OSK-CFR Cluj

In etapa a doua, din cadrul Play-Off-ului Superligii, Sepsi OSK a remizat, pe propriul teren, rezultat 1-1, cu CFR Cluj, si ramane pe pozitia a sasea in clasament.

29 Martie 2024 - Prima partida pe teren propriu in Play-Off

Astazi, cu incepere de la ora 20:30, pe Sepsi Arena, Sepsi OSK va disputa prima partida din cadrul fazei de Play-Off pe teren propriu, in compania echipei CFR Cluj.

29 Martie 2024 - Sepsi-SIC, la prima partida din semifinalele LNBF

La Sala Sepsi Arena, astazi, cu incepere de la ora 18:30, Sepsi-SIC o va intalni pe FCC Baschet UAV Arad in prima partida contand pentru semifinalele Ligii Nationale de Baschet Feminin.

28 Martie 2024 - Dubla prezenta pe podium pentru CSM Sfantu Gheorghe la "Cupa Eliade Ryu Do"

In perioada 23-24.03.2024, in Bucuresti, s-a desfasurat "Cupa Eliade Ryu Do" la Ju-jitsu, competitie aflata la a doua editie de anvergura nationala, care a adunat la start peste 300 sportivi din

27 Martie 2024 - Victorii ale favoritelor in Liga 4

Liga 4 Covasna a programat partidele din etapa a 16-a, prima din retur, una in care favoritele s-au impus, in continuare CSAS Prima Bradut fiind singura echipa neinvinsa din competitie.

25 Martie 2024 - Sepsi OSK a invins-o pe FK Csikszereda intr-o partida amicala

Profitand de faptul ca Superliga a luat o pauza pentru a face loc partidelor echipei nationale, Sepsi OSK a disputat o partida amicala la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda.

25 Martie 2024 - Infrangeri in ultima etapa din sezonul regulat

In ultima etapa din sezonul regulat al Ligii 3 la fotbal, ambele echipe covasnene prezente in Seria 5 au fost invinse, Sepsi OSK II la Campulung Muscel, iar KSE Targu Secuiesc la Rasnov.

21 Martie 2024 - Sepsi-SIC s-a calificat in semifinalele LNBF

Dupa o victorie concludenta in prima partida, Sepsi-SIC a castigat si meciul al doilea cu CSTBv CSU Olimpia Brasov, si astfel s-a calificat in semifinalele Ligii Nationale de Baschet Feminin.

20 Martie 2024 - Prima Bradut a terminat turul fara infrangere

Prima Bradut, campioana en-titre, a reusit o victorie importanta in deplasare la CSO Baraolt la reluarea campionatului Ligii 4 Covasna.

Cele mai citite stiri
Grupul de lupta NATO a incheiat antrenamentul de la Sfantu Gheorghe
Militarii care s-au remarcat au fost recompensati Militari de la Fortele Terestre, Aeriene, dar si ...
Mai aproape de sfarsit: cand se va rezolva complet problema lucrarilor de pe strada Tancsics Mihaly?
Dupa luni de asteptare, lucrarile de inlocuire si extindere a cablurilor de distributie electrica pe ...
ANPDCA: 9.758 de copii aveau, la finele lunii decembrie 2023, ambii parinti plecati la munca in strainatate
Numarul total al copiilor din Romania care aveau ambii parinti plecati la munca in strainatate era, ...