ALDE Covasna: "De Ziua Nationala a Romaniei sarbatorim tocmai faptele romanilor care au decis ca in momentele decisive ale istoriei, sa nu stea acasa!"

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 01:35
51 citiri
ALDE Covasna isi exprima indignarea si surprinderea fata de actiunile PNL privitoare la organizarea manifestarilor de 1 Decembrie din acest an in municipiul Targu Secuiesc.
Intr-un comunicat de presa transmis catre redactia Mesagerul de Covasna, de Biroul de presa, prin presedintele Organizatiei de Tineret ALDE Covasna, Laurentiu Teaca, se mentioneaza: " Sarbatorirea Zilei Nationale ar fi trebuit sa fie un eveniment care sa marcheze unitatea comunitatii romanesti din aceasta zona cu intreg ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.