Ansamblul "Cununa Carpatilor" incheie anul in pasi de dans Costica Oltean, coordonatorul Ansamblului si directorul Casei de Cultura Intorsura Buzaului: "Oriunde mergem, reprezentam orasul Intorsura Buzaului si mi-e drag acest lucru!"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 04:10
107 citiri
2017 a fost un an bogat in activitati pentru Ansamblul "Cununa Carpatilor" al Casei de Cultura Intorsura Buzaului, un an inceput pe scena, in pasi de dans, si care se va incheia tot prin cantec, joc si voie buna. Tinerii dansatori intorsureni se pregatesc, deja, pentru Revelion si pentru filmarile programate la trei televiziuni.
Repetitiile se deruleaza in continuu si in aceasta perioada, potrivit coordonatorului Ansamblului, directorul Casei de Cultura Intorsura Buzaului, Costica Oltean, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.