Ansamblul "Cununa Carpatilor" porneste prin judet cu proiectul "Cantec, joc si voie buna": spectacole gratuite oferite covasnenilor

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 08:31
35 citiri
Ansamblul "Cununa Carpatilor" al Casei de Cultura Intorsura Buzaului demareaza un proiect constand in prezentarea gratuita a unor spectacole de muzica si dans popular romanesc, in scopul revigorarii activitatii culturale din anumite localitati covasnene.
Primul spectacol din cadrul acestui proiect este programat duminica, 22 octombrie, de la ora 16.00, la Caminul Cultural din Zabala.
"Esinand cont ca ponderea romanilor din totalul locuitorilor comunei Zabala este de 23%, vom sustine un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.