Asociatia Cultural Stiintifica "Carpatii Rasariteni si DJST Covasna implementeaza proiectul "Esurca - Voluntariat pentru patrimoniu"

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 05:33
98 citiri
Mai multe asociatii din judetul Covasna, in frunte cu Asociatia Cultural-Stiintifica "Carpatii Rasariteni" din Sfantu Gheorghe, in parteneriat cu Directia judeteana pentru Sport si Tineret Covasna, si-au propus sa "reinvie" un joc vechi al copilariei, uitat de generatiile tinere de acum, jocul de turca.
In perioada august - noiembrie (a.c.), Asociatia Cultural-Stiintifica "Carpatii Rasariteni" din Sfantu Gheorghe, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia judeteana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.