Declaratia Forumului Civic al Romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures, cu privire la segregarea etnica a elevilor romani de la Colegiul Unirea din Tirgu Mures

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 05:33
67 citiri
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures afla cu surprindere si ia act cu ingrijorare de o noua escaladare a actiunilor antiromanesti pornite de U.D.M.R. si Biserica Romano - Catolica prin asa - zisul Statusul Romano - Catolic la Colegiul National "Unirea" din Tirgu Mures, cu complicitatea tradatoare a autoritatilor locale, mai precis primarul municipiului Tirgu Mures, inspectorul general Somesan Stefan si conducerile celor doua partide politice P.N.L. si P.S.D.
In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.