Parintele PUIU PAVEL - "Romanismul nu are termen de valabilitate. Te nasti cu iubirea asta si o duci cu tine in mormant"

Luni, 01 August 2016, ora 05:32
64 citiri
In Odorheiu Secuiesc, la doar cativa pasi de centrul cochet si plin de flori in care troneaza doua catedrale impunatoare ale credinciosilor maghiari, se afla singura biserica romaneasca din oras. Un locas stravechi, care, "de la brau in jos", cum ii place parintelui Puiu sa spuna, a fost ctitorit de Mihai Viteazul, domnul care i-a strans pentru prima oara pe toti romanii intr-o singura tara. De la "brau in sus", biserica a fost rectitorita in 1918, semn al luptelor pe care ortodoxia le-a purtat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.