Pasiunea pentru vioara, impletita cu cea pentru aviatie, in cadrul programului "DoFe" "Prin intermediul muzicii am ajuns mult mai usor la sufletele oamenilor, iar aviatia m-a facut sa imi asum riscuri si sa imi depasesc limitele care trec de cer."

Miercuri, 08 Noiembrie 2017, ora 01:56
39 citiri
Interviu cu Hoos Hanna, tanara covasneanca distinsa cu nivelul de "Aur" in cadrul programului "The Duke of Edinburgh's International Award (DofE)"
Hoos Hanna se numara printre tinerii implicati in programul "The Duke of Edinburgh's International Award", unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personala, creat si lansat in Marea Britanica in 1956, de Alteta Sa Regala Ducele de Edinburg.
Programul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 ani si isi propune sa ajute la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.