Presedintele CCI Covasna despre impozitul pe gospodarie: "Plafonarea deductibilitatii cheltuielilor dezavantajeaza clasa de mijloc"

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 23:25
29 citiri
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Covasna, Edler Andras, considera ca plafonarea cheltuielilor deductibile la stabilirea impozitului pe gospodarie dezavantajeaza clasa de mijloc si e de parere ca guvernantii ar trebui fie sa ridice limita deductibilitatii, fie sa ia in calcul un nivel diferentiat in functie de venituri.

Edler Andras a declarat ca introducerea impozitului pe gospodarie "nu e o idee rea", fiind practicata si in Germania, insa masura trebuie aplicata in asa fel incat sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.