Romania a obtinut consensul pentru Concluziile Consiliului UE privind Agenda 2030. Laszlo Borbely: Este un moment deosebit si o realizare a presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 03:07
47 citiri
Reprezentantii Romaniei, care prezideaza Grupul de lucru pentru Agenda 2030 de la nivelul Consiliului UE in perioada presedintiei, au reusit sa obtina consensul statelor membre pentru un document cu impact deosebit la nivel european. Concluziile Consiliului privind implemenatarea Agendei 2030 au fost agreate in cadrul Grupului de lucru pentru Agenda 2030 de la nivelul Consiliului si urmeaza sa fie adoptate la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Generale din 9 aprilie.
"Echipa coordonata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.