Sezatoarea calatoare "Femeile din Esinutul Caciularilor cos ie", la Sfantu Gheorghe: "Traditia arde cu flacara vie aici in inima Romaniei"

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 07:52
92 citiri
Comorile lasate de stramosi sub forma jocului, dansului si portului popular nu pier, in judetul Covasna, nici macar la oras. Dovada sta sezatoarea intitulata "Femeile din Esinutul Caciularilor cos ie", initiata de Alexandra Pintrijel Hagiu, manifestare care a ajuns, sambata, la Sfantu Gheorghe, reunind persoane din mai multe localitati covasnene, dar si din alte judete, in jurul scopului cunoasterii si perpetuarii traditiilor, obiceiurilor romanesti. Sezatoarea, organizata in acest an si cea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.