Sitenii se pregatesc de sezatoare - "Sa tinem traditia vie! Este cel mai important lucru!"- primarul comunei Sita Buzaului, Nicolae Stoica.

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 02:46
38 citiri
In acest an, sitenii se vor putea bucura de doua sezatori: una la Sita Buzaului si alta in Ciumernic, aceasta din urma fiind la prima editie.
Sezatorile vor fi organizate de Primaria Sita Buzaului, Caminul Cultural Sita Buzaului, Caminul Cultural Ciumernic si biblioteca din comuna, avand ca scop pastrarea si promovarea traditiilor si obiceiurilor romanesti, dar si socializarea.
Primarul Nicolae Stoica, a declarat ieri, pentru "Mesagerul de Covasna", ca sezatorile vor avea loc saptamana viitoare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.