Socializare intre generatii: elevii de la Liceul Tehnologic "Constantin Brancusi", in vizita la Complexul "Zathureczky Berta"

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 01:40
66 citiri
Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic "Constantin Brancusi" din Sfantu Gheorghe, de la specializarea "Frizer-coafor", au fost ieri in vizita la Complexul de servicii pentru persoane varstnice "Zathureczky Berta" din municipiu. Actiunea s-a desfasurat in cadrul unui parteneriat incheiat intre cele doua institutii.
Este vorba despre un parteneriat cu o vechime de aproximativ sase ani, benefic ambelor institutii, prin care se promoveaza, in special, socializarea intre generatii, dezvoltarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.