"Turismul, in opinia mea, presupune o abordre integrata!" Interviu cu Stefan Joos, managerul agentiei de turism "Sun Travel"

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 04:24
122 citiri
Suntem norocosi sa traim intr-o zona a tarii deosebit de frumoasa, cu un potential turistic deosebit. Pentru a valorifica, insa, acest potential, este nevoie de o abordare integrata, afirma managerul agentiei de turism "Sun Travel" din Sfantu Gheorghe, Stefan Joos. Acesta isi desfasoara activitatea in turism, de aproximativ 12 ani si spune ca fost dintotdeauna pasionat de acest domeniu.
"Mi-a placut de mic sa calatoresc si atunci cand mi-am trecut pentru prima data pe o lista dorintele si ceea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.