Ziua Universala a iei afost sarbatorita in Covasna: "IA este o valoare pe care e pacat sa nu o scoatem in evidenta, asa cum trebuie"

Luni, 27 Iunie 2016, ora 11:31
38 citiri
In "Valea Zanelor" din Voinestii Covasnei s-a scris o poveste frumoasa, vineri, cand sute de localnici si turisti din toata tara si-au umplut sufletele de bucurie si de frumos, luand parte la evenimentul organizat cu ocazia Zilei universale a iei, de Asociatia de tineret GRIT si SC Turism Covasna.
Copii de gradinita, elevi din clase primare sau gimnaziale, tineri, adulti si oameni in varsta care nu credeau ca vor mai avea sansa sa traiasca astfel de momente in care IA romaneasca sa fie ridicata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.