Festivalul coral "George Sbarcea", s-a derulat la Sfantu Gheorghe: "Muzica, in general, si miscarea corala romaneasca, poate trezi sentimente frumoase, fiind un miracol care poate uni, impleti si inalta sufletele celor care asculta"

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 07:52
154 citiri
Formatii corale din judet, dar si din Arges, Neamt, Harghita, Bacau si Braila au participat sambata la Festivalul coral "George Sbarcea" organizat la Sfantu Gheorghe de catre Fundatia "Mihai Viteazul".
Presedinta Fundatiei "Mihai Viteazul", prof. ing. Maria Peligrad a amintit ca editia de anul acesta a fost imbogatita cu inca o componenta constand in ateliere corale dedicate elevilor din ciclul primar si prescolarilor din judet, ateliere ce s-au derulat cu cateva saptamani in urma.
"In acest an, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.