Sezatoare "calatoare" la Sfantu Gheorghe, sambata, sub semnul Unirii Principatelor Romane "Toate aceste lucruri sunt in noi, oricat au incercat unii si altii sa ne sape, nu au reusit sa ne ingroape traditiile noastre romanesti"

Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 07:57
78 citiri
Pornita la drum in urma cu doar trei luni, la initiativa Alexandrei Pintrijel-Hagiu din Zabala, organizatoarea sezatorilor intitulate "Femeile din Esinutul Caciularilor cos iie", sezatoarea "calatoare" ajunge, in marea ei calatorie, si la Sfantu Gheorghe, dupa ce a poposit pe la romanii din Bretcu, Covasna, Tg. Secuiesc si Martanus, reinnoind traditiile noastre stramosesti.
"Casa" aleasa de gazde pentru organizarea sezatorii- Muzeul Spiritualitatii Romanesti de la Catedrala Ortodoxa din Sf. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.