"Pentru a excela intr-un sport este nevoie nu doar de munca foarte multa, ci si de ambitie, curaj, si ceea ce este cel mai important, de incredere in tine!" INTERVIU CU SPORTIVUL CSM SFANTU GHEORGHE, VLAD LASCU

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 07:42
71 citiri
Are 17 ani si practica Ju-Jitsu. Si-a inceput traseul in artele martiale inca din copilarie, mostenind pasiunea pentru acestea de la tatal sau. Iubeste ceea ce face si marturiseste ca visul sau cel mai mare este sa devina campion mondial.
Titlul de "Triplu campion national" si cel de "Campion Balcanic" sunt cateva dintre rezultatele pe care tanarul Vlad Lascu le-a obtinut recent.
"Pentru mine, Ju-Jitsu a devenit un mod de viata, este un sport fara de care nu as fi fost persoana de astazi! Este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.