10 idei de cadouri elegante pentru sarbatori

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 11:17
3002 citiri
10 idei de cadouri elegante pentru sarbatori

Stii ce au in comun Nina Ricci si Pierre Cardin? Amandoi s-au nascut in Italia, amandoi au facut cariera la Paris. Amandoi au schimbat lumea modei prin originalitatea creatiilor. Si amandoi ne vor inspira astazi in alegerea unor cadouri elegante pentru cei dragi sau pentru fiecare dintre noi, de Sarbatori.

"Mademoiselle Ricci". Unul dintre cele mai iubite parfumuri din lume, o creatie recenta a casei Nina Ricci. Un parfum ale carui note de varf sunt trandafirul salbatic si piperul roz. Un parfum de sarbatoare pe care il gasesti acum pe Okazii.ro, la pretul de 129 de lei. De Pasti toata lumea se innoieste, iar daca vrei sa te rasfeti putin, poti opta pentru o rochie River Island (76 de lei) sau pentru o pereche de balerini din piele (104 lei).

Tot pe Okazii.ro gasesti si idei de cadouri pentru mama, sora, bunica sau prietenele tale: un set de bijuterii Swarovski (pret - 209 lei) sau o geanta din piele naturala (pret - 269 lei). Deja iti imaginezi cum se vor bucura cand vor deschide cadoul? Atunci sigur esti pe drumul cel bun!

Cand esti in cautarea unor cadouri pentru barbati, camasa apare mereu pe lista ca solutie de rezerva fiindca - trebuie sa recunoastem - nu este printre cele mai originale idei. Inca o camasa cadou pentru tatal tau? Da, o camasa Pierre Cardin va fi mereu un cadou elegant. Pe Okazii.ro o gasesti acum la pretul de 89 de lei. Iar o curea Calvin Klein (pret - 199 de lei) poate completa discret tinuta de sarbatoare pentru... unchiul tau favorit, de exemplu.

Daca pe lista de cumparaturi ai mai multe cadouri pentru barbatii din familia ta, iata si alte idei care sa te inspire: mocasini (209,99 lei), jeans (129,99 lei) sau pantofi casual (145 de lei). Asigura-te ca stii masurile corecte si grabeste-te sa comanzi cadourile. Mai e putin pana la sarbatori!

Pana la urma e simplu. Un strop de inspiratie, multe posibilitati, toate intr-un singur loc. Ai de unde alege si ai certitudinea ca primesti exact ce ai comandat.

Pentru ca pe Okazii.ro, pe langa diversitatea ofertelor si preturile accesibile pentru produsele din categoria "Fashion & Beauty", in calitate de cumparator beneficiezi si de alte avantaje importante cum ar fi serviciul Garantia de livrare sau posibilitatea de a cumpara numai de la vanzatori cu un profesionalism dovedit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cadouri elegante sarbatori Okazii, #cadouri sarbatori okazii, #cadouri Paste okazii , #cadouri