Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

3 obiecte din portelan perfecte pentru tabieturile tale

Advertorial
Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 16:33
7376 citiri
3 obiecte din portelan perfecte pentru tabieturile tale
Foto: CC0 Creative Commons

Tabieturile fac parte din viata noastra, fiind prezente in absolut orice casa, sau chiar la locul de munca. Fie ca ne incepem ziua cu o cana de ceai, ascultand postul de radio preferat, sau bem cafeaua alaturi de colegii de munca, aceste mici capricii zilnice ne fac o deosebita placere.

Boluri, servicii de ceai sau cani generoase de cafea, obiectele din portelan menite sa aduca un strop de aroma in fiecare dimineata, nu au cum sa lipseasca din arsenalul unei persoane cu tabieturi.

Daca ar fi sa facem un clasament al celor mai potrivite obiecte in acest sens, iata care ar fi acesta:

1. Cana ta de cafea

Incepem acest top cu cel mai personal obiect al unei persoane cu tabieturi: sfanta cana de cafea. Diminetile parca nu au acelasi gust daca nu bei cafea din cana ta.

Cu cat este mai personal acest obiect, cu atat acest tabiet matinal este mai fermecator.

Cana ta de cafea cunoaste atat de multe secrete si fiecare zgarietura a sa are pentru tine o semnificatie aparte.

Atunci cand cana ta din portelan se sparge, nu poti spune despre acea dimineata ca este cea mai buna dimineata din viata ta. Insa tabietul tau nu are cum sa se termine odata cu sfarsitul canii tale preferate, de aceea poti gasi rapid pe net un alt model.

2. Setul de ceai

Pentru ca nimic nu se compara cu un ceai servit in compania prietenelor venite in vizita, atunci cand afara este urat, setul de ceai nu are cum sa lipseasa din casa unei persoane cu tabieturi alese.

Cestile de un alb imaculat, farfurioarele si ceainicul din portelan ofera gratie si unicitate unei intalniri cu persoane dragi.

Perfecte pentru doamnele trecute de prima tinerete si aducand aminte de vremuri frumoase, aceste obiecte din portelan pot avea o valoare sentimentala uriasa.

Daca vrei sa faci un cadou special unei doamne cu stil, cateva click-uri te vor duce direct in locul potrivit. Un ceainic de calitate, realizat chiar de producatorii romani, poate fi cea mai frumoasa surpriza pentru cineva drag.

3. Bolul preferat pentru cereale

Inainte de a pleca la birou, un bol plin cu lapte si cereale gustoase poate insemna startul unei dimineti perfecte.

Realizat din portelan de cea mai buna calitate si pictat in cele mai calde nuante, bolul tau pentru cereale este o pata de culoare a diminetilor perfecte.

Un veritabil tabiet de ultima generatie, a manca dimineta sau seara un bol cu cereale are pentru cei mai tineri dintre noi o semnificatie plina de sens si farmec.

Perfect pentru serile in care te uiti la serialul preferat, sau alaturi de tine cand iti termini proiectul pe care trebuie sa il dai a doua zi, bolul din portelan isi castiga un binemeritat loc pe acest podium al nostru.

Gata si cu acest clasament al celor mai potrivite obiecte din portelan, nelipsite din casa unei persoane cu tabieturi. Daca iti lipseste ceva din acest top, nu trebuie decat sa dai cateva click-uri pe net si sa comanzi online produsul respectiv.

Tine cont de faptul ca producatorii romani realizeaza produse din portelan extraordinare, asa ca arunca un ochi peste oferta locala inainte de a cumpara produsul dorit.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ceainic portelan, #set ceai , #cadouri