Cadouri de Craciun de ultim moment pentru barbatul din viata ta (Galerie foto)

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 22:12
4840 citiri
Cadouri de Craciun de ultim moment pentru barbatul din viata ta (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Craciunul e cea mai asteptata si aglomerata sarbatoare. Unele dintre noi incepem pregatirile chiar din noiembrie, in special cumpararea cadourilor. Insa cele mai multe nu avem timp sa facem asta, asa ca lasam lucrurile pe ultima suta de metri.

Nu e niciun motiv de ingrijorare! Cele mai frumoase daruri sunt cadourile spontane. Iata cateva idei inspirate de sarbatori care il vor impresiona cu siguranta.

Ti-am pregatit un mic ghid de idei inspirate de cadouri de Craciun cu care nu poti da gres si care il vor impresiona pe barbatul special din viata ta.

O pereche de sneakers de iarna

Daca sotul sau iubitul nu poarta bocanci foarte des si este adeptul stilului streetwear, atunci o pereche de sneakers de iarna este tot ce si-ar putea dori. Vor fi exact pe gustul lui si ii vor tine de cald in sezonul rece.

O caciula calduroasa pentru sezonul rece

Iarna asta nu se anunta a fi una rece "de-ti ingheata urechile", dar tot o sa aiba nevoie de o caciula care sa il protejeze de frig. In plus, te poti juca cu modele funky si colorate sau clasice si simple, in functie de stilul lui.

O pereche de sosete calduroase Happy Socks

Daca iubitul sau sotul tau adopta un stil mai funky, va aprecia foarte mult sosetele Happy Socks pe care le poate asorta cu niste pantofi casual si o pereche de pantaloni cu vedere la glezna.

O camasa funky pentru ocazii speciale

O camasa funky va putea fi purtata cu orice ocazie, mai ales ca in aceasta perioada aveti planificate vizite pe la rude. Daca planuiti sa mergeti undeva fancy de Revelion, te poti orienta catre un model mai elegant.

Ce cadou ii cumperi iubitului de Craciun? (Galerie Foto)

De ce trebuie sa tii cont atunci cand ii faci un cadou iubitului sau sotului

1. Nu face din gasirea cadoului perfect un factor de stres pentru tine. Orice cadou i-ai lua il va aprecia foarte tare tocmai pentru ca este din partea ta.

2. Incearca sa eviti cadourile cliseice ca seturile cu deodorante sau carti pe care n-o sa le citeasca niciodata.

3. Personalizeaza cat de mult poti. Afla ce ii place, iar daca sunteti la inceput de relatie si nu va cunoasteti asa de bine, poti sa ii faci un cadou in functie de ce are nevoie.

Speram ca acest mic ghid cu idei te-a inspirat. Tu ce cadou ai in minte pentru barbatul special din viata ta?

Acest ghid a fost realizat de Ollie Gang Shop.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#cadouri barbati Craciunm cadouri barbati, #idei cadouri barbati , #cadouri