Cadouri inedite pentru cineva care tine la sanatatea sa (Galerie foto)

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 18:23
2874 citiri
Cadouri inedite pentru cineva care tine la sanatatea sa (Galerie foto)

Se apropie sarbatorile si vrei sa iei cele mai potrivite si inedite cadouri membrilor familiei si prietenilor.

In cazul in care ai ramas in pana de idei, poti sa incerci unele dintre obiectele ingenioase prezentate de Greatist. Astfel de cadouri se potrivesc mai ales celor care fac eforturi de a duce o viata sanatoasa.

Recipient pentru ulei

Acest recipient te ajuta sa pulverizezi uleiul de masline pe salata, pentru a fi sigur ca nu-l folosesti in exces. Il poti folosi si cand "ungi" tavile, pentru a nu se lipi mancarea sau prajiturile de acestea. Il poti gasi pe Amazon cu 15 dolari.

Tocator de verdeturi

Daca tocatul verdeturilor ii da mereu batai de cap persoanei careia vrei sa-i faci un cadou, mereu purtand cate un bandaj dupa ceasta activitate, cumpara-i un aparat de tocat. Il poti cumpara din mediul nnline, acesta costand aproape 20 de dolari.

Aparat de infuzie pentru ceai

Pentru cei care s-au decis sa consume ceai mai des, e foarte nimerit un astfel de aparat de infuzie. Forma sa amuzanta, de rechin, inveseleste ziua. Acesta costa 11 dolari pe Amazon.

Mini-gradina de verdeturi

Daca vrei ca in oricare moment al zilei sa ai verdeturi proaspete in bucatarie, cumpara-i partenerului de viata un aparat absolut ingenios, o mini-gradina in bucatarie. Arata de parca este desprins din filmele SF. Si costul este un pic piperat, 100 de dolari, dar in timp isi va dovedi utilitatea.

Cos de fructe

Alaturi de fripturi, dulceturi si alte bunatati care se afla pe masa de sarbatori, trebuie sa stea si fructe. Daca mergi in vizita la cineva, daruieste un astfel de platou sau un cos de rachita in care ai asezat cu gust fructe.

Aranjamente comestibile

Poti sa daruiesti un aranjament floral, dar cel mai probabil vor fi si alti invitati care vor avea aceeasi idee. Daca ai putin talent la bucatarie, daruieste o gustare amuzanta, creata din dulciuri si fructe, care doar sa semene cu florile.

Incalzitor de cana USB

Daca prietenului tai ii place cafeaua, ajuta-l sa o mentina calda toata ziua, cu un incalzitor cu cablu USB, care se conecteaza la computer. Si acest dispozitiv il poti comanda tot de pe Amazon, insa, daca vei cauta cu atentie, il vei gasi si in Romania.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#obiecte inedite cadouri sarbatori, #bucatarie cadouri inedite, #idei cadouri inedite , #cadouri