Cadouri pe care NU le vei primi de Craciun

Duminica, 25 Decembrie 2011, ora 08:00
2345 citiri
Cadouri pe care NU le vei primi de Craciun
Foto: besttuna.blogspot.com

Sosirea Sarbatorilor de iarna ne-a facut sa ne amintim de cadourile de Craciun, dar si de unele dintre cele mai indraznete cadouri pe care am fi vrut sa le primim.

Unele dintre ele sunt, insa, doar pentru cei cu buget nelimitat, asa ca putem sa visam in continuare la aceste lucruri. Cu toate acestea, Craciunul este o perioada a miracolelor, asa ca Gizmag.com a facut o lista cu lucrurile pe care ni le putem dori, chiar daca nu le vom gasi sub brad.

Lamborghini Sesto Elemento. Masina care combina cel mai bine dorinta de a o avea cu imposibilitatea indeplinirii unui astfel de vis este Lamborghini Sesto Elemento. Cantarind doar 999 de kilograme, este cea mai usoara masina produsa vreodata de Lamborghini.

Are un motor de 5,2 litri, in V10, 570 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2,5 secunde. Poate atinge o viteza maxima de 300 de km/h, dar si un pret enorm, de aproape doua milioane de euro. Acest lucru, impreuna cu faptul ca au fost produse (si deja vandute) doar 20 de unitati, fac din aceasta masina un cadou imposibil.

Foto: carmosaic.blogspot.com

O rulota de lux Marchi Mobile. Aceasa varianta este o optiune mai buna pentru cei care prefera confortul in locul vitezei, respectiv unui Lamborghini. Marchi Mobile are un design futurist care ar atrage cu siguranta privirile tuturor.

Autovehiculul urias contine chiar si un semineu, are incalzire prin podea si dus. Iar toate optiunile si functiile din interiorul acestei veritabile case de lux pe roti pot fi reglate cu ajutorul unui panou de control cu touch-screen.

Foto: planetluxus.com

Un yaht de lux. Cei care prefera mai mult transportul pe apa decat pe sosele si-ar dori cu siguranta un yaht de lux. Exista doua exemple de astfel de ambarcatiuni care servesc drept model de opulenta pe mari si oceane.

Primul se numeste Adastra si este un super yaht luxos, cu o capacitate de noua pasageri si sase membri ai echipajului. Al doilea este Tropical Island Paradise, o veritabila insula plutitoare, lunga de 90 de metri, care include un vulcan si o cascada.

Foto: elitechoice.org

O camera foto Hasselblad H4D-200MS. Pentru a putea imortaliza privirea fericita a celor mici, atunci cand isi deschid cadourile, veti avea nevoie de o camera foto.

In timp ce majoritatea oamenilor vor folosi aparate foto obisnuite sau pe cele de la telefoanele mobile, cei care vor vrea ceva serios vor dori sa-si arunce o privire catre Hasselblad H4D-200MS. Cei 50 de megapixeli sunt o incantare, dar pretul de 32.000 de euro tempereaza elanul multora dintre pasionatii de fotografie.

Foto: technupower.com

Imbracaminte aurita. Daca va doriti sa primiti altceva decat sosete si treninguri de acest Craciun, atunci poate v-ati fi gandit la o imbracaminte aurita, placata cu aur de 24 de carate, fabricata de o echipa de cercetatori elvetieni.

Materialul este o combinatie de aur pur si matase, folosit de oamenii de stiinta pentru a crea o cravata rezistenta la spalat, care va contine in jur de opt grame de aur pur. Pretul unui astfel de accesoriu vestimentar va fi de aproape 6.200 de euro.

Foto: gizmag.com

Un ceas de mana special. Telefoanele mobile au inlocuit ceasurile de mana ca principalul dispozitiv care arata cat este ora, pentru multi dintre noi. Dar un ceas UR-110 ZrN Torpedo este cu totul special.

Aceasta luxoasa opera de arta a inginerilor elvetieni are o carcasa rezistenta la coroziune si chiar si un indicator care te anunta cand este cazul sa il trimiti pentru o revizie in service. Dar faptul ca au fost produse doar 20 de astfel de bucati, fiecare cu un pret de peste 100.000 de euro, inseamna ca este foarte putin probabil sa porti asa ceva la mana dupa Sarbatori.

Foto: luxurylaunches.com

Cu siguranta ca pe aceasta lista si-ar fi facut loc si insule, castele ori cabane la munte, pe care poate si le-ar dori oricine, dar sa nu completam aceasta categorie cu si mai multe lucruri care trezesc mai degraba frustrare si amuzament, decat inspiratie.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#cadouri Craciun, #cadouri imposibile Craciun, #craciun, #cadouri scumpe Craciun , #cadouri