Ce cadou ii poti face tatalui tau de Sarbatori (Galerie foto)

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 19:50
2380 citiri
Ce cadou ii poti face tatalui tau de Sarbatori (Galerie foto)

Niciodata nu este usor sa gasesti cadouri pentru cei dragi de Sarbatori, sarcina fiind cu atat mai dificila pentru parinti, pentru care ideile se termina la un moment dat.

Poti extinde ideile oferite de Ehow si catre iubit, caci gusturile barbatilor se intalnesc macar in anumite puncte.

O trusa de barbierit

Intotdeauna un barbat va aprecia o trusa de barbierit, mai ales daca tine foarte mult ca aspectul sau fizic sa fie impecabil in fiecare zi. In plus, daca este genul care calatoreste foarte mult timp, va dori sa aiba toate ustensilele necesare barbieritului adunate intr-un pachet dragut, astfel incat sa nu uite ceva, dar sa fie si usor de manevrat.

O geanta

Daca barbatul caruia vrei sa-i faci un cadou are intotdeauna tendinta de a uita cate ceva, fie ca este vorba de chei, portofel, acte sau telefonul mobil, inseamna ca nu este suficient de ordonat. Il poti ajuta cumparandu-i o geanta barbateasca, in care sa aiba diverse compartimente, astfel incat sa poata verifica usor inainte de a pleca de acasa daca ii lipseste ceva.

O camasa in carouri

Un lucru este clar, camasile in carouri sunt bune in multe situatii, atat la serviciu, cat si la piata, dar si seara, la o iesire in oras. Astfel, ele reprezinta intotdeauna un cadou inspirat.

Vesta pufoasa si calduroasa

O astfel de vesta calduroasa este buna pentru orice iesire in oras, fiind de obicei disponibila intr-o multime de culori. Ea tine de cald si poate sa fie realizata dintr-un material impermeabil, ceea ce o face sa fie cu atat mai folositoare. Daca crezi ca tatalui tau nu i s-ar parea potrivita o asemenea piesa vestimentara, poti alege una din lana.

Butoni

Butonii sunt "crema" in materie de cat de sofisticata poate sa fie vestimentatia unui barbat. Mai ales cei in varsta vor aprecia intotdeauna un asemenea accesoriu, pentru ei fiind un semn de eleganta. Alege o pereche realizati din aur sau argint si te vei bucura cand il vei vedea purtandu-i cu mandrie.

Pulover de casmir

Un pulover de casmir este aproape intotdeauna la moda. Alege culori neutre sau primare, astfel incat sa se poata potrivi cu cat mai multe piese din garderoba sa. Daca ii cumperi unul cu nasturi, il va lua peste camasi si va arata foarte sic. Adaugandu-i o cravata il va putea purta si la un eveniment mai formal.

Un portofel

Fie ca este prea plin tot timpul cu fel de fel de carti de vizita, chitante, carduri si alte lucruri, portofelul tatalui sau iubitului se deterioreaza destul de repede. Acesta este de obicei un obiect care denota statutul social al unui barbat, asa ca atunci cand nu mai arata cum trebuie trebuie schimbat.

Daca il alegi negru sau maro nu ai cum sa dai gres, iar un model fin il va personaliza putin, facandu-l pe posesor sa se simta mandru cand il scoate.

Trusa de ingrijire a pantofilor

Pantofii pot defini sau strica o tinuta, in functie de cum arata si cat de bine sunt ingrijiti. Ajuta-ti persoana draga sa arate intotdeauna perfect, cumparandu-i o trusa speciala de ingrijire a pantofilor, care sa contina tot ce-i trebuie pentru a-i face sa luceasca, de la perie, bureti, creme pana la fel de fel de materiale fine cu care sa fie lustruiti ca la carte.

Un fular sau o esarfa

Un fular ii va tine de cald barbatului la care tii, cele de astazi venind intr-o varietate de culori si modele. Si materialele difera, de la matase pana la lana si fibre sintetice. Esarfele pot fi asortate oricarei tinute, pe langa caldura oferind si un plus de stil. Preturile variaza si le fac accesibile oricarui buzunar.

O valiza

Pentru barbatii care calatoresc foarte mult, un set de valize rezistente este mai mult decat indicat. Ai grija ca ele sa aiba rotite, pentru a fi usor manevrabile. Chiar daca nu calatoreste, tatal tau va aprecia cadoul cand va vrea sa mearga in vacanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#cadouri barbati Sarbatori, #cadou barbati sarbatori, #cadouri barbati idei , #cadouri