Ce cadouri primesc angajatii de sarbatori

Advertorial
Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 14:08
24822 citiri
Ce cadouri primesc angajatii de sarbatori

Ce cadouri aleg angajatorii sa ofere salariatilor lor de Craciun, in cat timp pot fi livrate, in cat timp se pot personaliza sau cum le distribuie mai departe? Acestea sunt intrebari pe care cele mai multe companii si le pun in aceasta perioada, cand se gandesc la recompensarea echipei pentru finalul de an.

Multe dintre acestea au gasit solutia cea mai convenabila, atat pentru ei, cat si pentru angajati. Conform unui studiu realizat la solicitarea Up Romania, peste 77% dintre firme aleg sa ofere tichete cadou.

Numarul lor a crescut considerabil fata de anul trecut, angajatorii romani fiind motivati de faptul ca tichetele cadou, pana la valoarea de 150 de lei per angajat, nu sunt impozabile si sunt scutite de contributii patronale si salariale.

De asemenea, angajatorii pot acorda si copiilor minori ai angajatilor tichete cadou in cuantum de 150 de lei pentru fiecare.

Astfel, un salariat cu doi copii minori, poate primi 150 de lei aferenti lui si cate 150 de lei pentru fiecare copil, in total 450 de lei in tichete cadou, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale.

Conform aceluiasi studiu, angajatorii apreciaza ca tichetele cadou reprezinta o forma de recompensare echitabila si ca fiecare isi poate cumpara cadoul pe care si-l doreste.

Oferta aferenta tichetului cadou Cadhoc propune beneficiarilor o retea de magazine foarte variata, cu peste 55.000 de parteneri in toata tara. De aici, isi pot alege produse si servicii din diverse domenii: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.

Printre parteneri se afla Diverta, Nike, Nissa, Sensiblu, Dedeman, Altex, Meli Melo, Cellini, Marionnaud, Hervis.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii.

Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete pe suport de hartie si carduri de masa Cheque Dejeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Cheque Vacances, tichete sociale Cheque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Cheque Bebe.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai! Pana pe 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in tichete cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#tichete cadou angajati, #Cashoh tichet cadou , #cadouri