Cele mai neinspirate cadouri de Craciun (Galerie foto)

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 19:00
4686 citiri
Cele mai neinspirate cadouri de Craciun (Galerie foto)

In mod cert nu toata lumea e experta atunci cand vine vorba de stil, insa daca vrei sa nu iti strici Sarbatorile, ar fi bine sa urmezi cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea decoratiunilor.

Desi spiritul Craciunului impune achizitionarea decoratiunilor care sa fie in tema cu aceasta Sarbatoare, exista si lucruri care se pot dovedi nu doar inutile, ci si extrem de neinspirate. Hufington Post propune o lista a decoratiunilor pe care nu ar trebui niciodata sa le oferim in dar, daca nu cumva vrem sa cadem usor in penibil.

Coronitele de Craciun care se monteaza pe masina reprezinta unul dintre acele cadouri pe care aproape nimeni nu si le doreste. Poate doar Mos Craciun ar vrea sa isi impodobeasca vehiculul cu o coronita de brad ca sa treaca nevazut, dar nu si proprietarul unui vehicul motorizat.

Farfuriile decorative reprezinta inca o idee neinspirata de cadou de Sarbatori deoarece ele sunt ilustrate cu motive tematice de Craciun si nu pot fi folosite pentru a manca din ele. Daca toti am primi mereu farfurii decorative de Craciun, probabil ca la un moment nu am mai avea ce face cu atatea.

Decoratiunile din doze de bautura nu reprezinta cel mai mai inspirat cadou. Chiar daca persoana careia intentionezi sa ii faci cadoul este un adept al reciclarii si un iubitor al mediului inconjurator, nu este cazul sa ii sugerezi ca burta lui Mos Craciun a crescut de berile din ale caror doze au fost confectionate decoratiunile.

Oricat de dragut ar fi baletul, este foarte putin probabil ca cineva sa isi doreasca sa primeasca de sarbatori o figurina ce ilustreaza un spargator de nuci cu privirea incruntata. In plus, acestea sunt si niste obiecte complet nefolositoare, avand in vedere ca sunt mai mult de decor si ca nu le poti folosi pentru a sparge nuci.

La fel cum nici decoratiunile de Craciun pentru masini nu sunt cele mai inspirate cadouri, este bine de stiut ca nici obiectele sanitare imprimate cu teme de Sarbatori nu sunt tocmai potrivite pentru a fi oferite in dar. Cine si-ar dori sa se aseze pe un vas de toaleta cu chipul lui Mos Craciun pe el?

In aceeasi categorie cu spargatorii de nuci incruntati am putea include si figurinele ce infatiseaza elfi fiorosi. In mod cert nici copiii nu-si doresc astfel de jucarii infricosatoare, iar adultii nu ar avea la ce sa le foloseasca.

Ornamentele gonflabile de Craciun pentru exterior pot fi incluse in categoria cadourilor hidoase si inutile de Sarbatori pentru ca nimeni nu vrea sa-l vada in curte pe Mickey Mouse imbracat ca Mos Craciun si cantand colinde.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#cadouri neinspirate Craciun, #decoratiuni nepotrivite Sarbatori, #daruri inutile neinspirate Craciun , #cadouri