Cele mai neobisnuite jucarii din lume (Galerie foto)

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 07:05
6138 citiri
Cele mai neobisnuite jucarii din lume (Galerie foto)
Foto: igorette

De multe ori, jucariile iesite din comun sunt cele care raman in amintirile adultilor despre copilarie, oricat de multe ar fi avut din cele clasice. Iar in zilele noastre producatorii se intrec in a realiza jucarii care mai de care mai deosebite si mai amuzante.

Spre exemplu, un caine care lasa in urma "excremente" pe care jucatorii trebuie sa le adune starneste amuzament atat printre copii, cat si printre adulti, avand mare succes in vanzari.

Travel and Leisure a realizat o lista cu cateva dintre cele mai neobisnuite jucarii din lume.

1. Erwin, micutul pacient

Erwin este o papusa din plus, produsa in Germania, care are un perete abdomnial detasabil. Dupa ce il dau intr-o parte, copiii pot observa principalele organele, realizate tot din plus, pozitionate relativ corect.

2. Megainstalatorul

Creata de o companie americana care produce si toalete, aceasta jucarie are scopul de a-i ajuta pe copii sa-i vada pe instalatori ca pe niste oameni importanti. Megainstalatorul de 15 centimetri este echipat cu unelte, o toaleta in miniatura si manusi de cauciuc.

3. Doggie Doo

Aceasta este jucaria amuzanta, una dintre cele mai populare din Europa, produsa de nemti, si care a fost vanduta intr-un milion de exemplare numai in 2011. Doggie Doo este o jucarie menita sa responsabilizeze copiii in ceea ce priveste ingrijirea unui animal de companie. Concret, este vorba de un caine baset din plastic, cu o lesa care are la capat o mica pompa.

Copiii "hranesc" cainele cu diverse bunatati (tot de jucarie), dupa care apasa pe pompa de la lesa si urmaresc cum acestea ies pe sub coada, insotite de zgomotele specifice. Jucatorul care termina primul de adunat cu lopetica trei excremente castiga jocul.

4. Microbii uriasi

Create de un producator din Marea Britanie, aceste mici jucarii de plus care reprezinta diversi microbi, cum ar fi bacteria E.coli, au scopuri educationale, ajutandu-i pe copii sa fie mai constienti de importanta igienei.

5. Titanicul scufundat

Produsa in China, aceasta jucarie care este gonflabila infatiseaza scufundarea celebrului vas Titanic. Marimea ei este uriasa - odata umflata are 10 metri inaltime -, permitand copiilor sa se urce pana in capatul ei, de unde isi pot da drumul ca pe un derdelus. Pentru mai mult realism, unele modele includ si un aisberg gonflabil. In Elvetia insa jucaria nu poate fi cumparata din magazine, fiind considerata lipsita de etica.

6.Sunca vorbitoare

Aceasta jucarie a fost creata in Statele Unite ale Americii, este din plus si vrea sa semene cu o bucata de sunca. Mai mult, are un mecanism cu baterii astfel ca, atunci cand este apasata intr-un anume punct, "exclama", miscandu-si buzele robotizate: "Sunt o felie de sunca!".

7. Pisica Venus

Aceasta poate fi extraordinara pentru copiii cu alergii la pisici, avand in vedere ca este destul de asemanatoare cu una reala: miauna, toarce, clipeste si chiar si ridica o labuta din cand in cand, daca este mangaiata. Pisica Venus este una dintre cele mai recente jucarii japoneze cu baterii, care reprezinta un animal de companie.

8. Insectele fermecate

Este vorba de un paianjen cu sase picioare, de circa 8 centimetri lungime, care merge miscandu-si capul dintr-o parte in alta, de o larva al carei corp segmentat poate vira atunci cand intalneste obstacole, si de un crab sensibil la lumina si sunete, astfel ca se "ascunde" in locuri intunecate din casa.

9. Gelli Baff

Gelli Baff este o pudra colorata, de mai multe tipuri, care, odata pusa in apa dintr-o cada, face ca aceasta sa se transforme intr-o substanta vascoasa de diferite culori, in care copiii se pot balaci. Pudra, creata in Mare Britanie, este aparent inofensiva pentru piele si se vinde la pachet cu o alta substanta care ajuta la indepartarea ei.

10. Jucariile amigurumi

Produse in Japonia, acestea imita mai multe creaturi, cum ar fi broscute, ursi panda, iepurasi, extraterestri, etc. Jucariile amigurumi sunt crosetate sau tricotate, umplute cu vatelina si pot fi realizate si in casa de o mama sau bunica mai priceputa la tricotat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#jucarii inedite, #jucarii interesante, #jucarii deosebite, #cele mai neobisnuite jucarii, #jucarii surprinzatoare, #jucarii cadouri copii, #idei cadouri copii , #cadouri