Iata cum poti solutiona profesional sarcina cadourilor si florilor din luna martie - Interviu

Advertorial
Joi, 23 Februarie 2017, ora 13:06
24659 citiri
Iata cum poti solutiona profesional sarcina cadourilor si florilor din luna martie - Interviu
Foto: Debonaire / Spring basket

Saptamana cadourilor pentru doamne si domnisoare, 1-8 martie, reprezinta in fiecare an o provocare pentru barbati, care incearca sa le incante pe femeile din jurul lor cu flori si tot felul de mici atentii, dar si pentru companiile care vor sa faca un gest frumos pentru angajatele de sex feminin.

Cand vrea sa le impresioneze pe femeile importante din viata sa, de Martisor si de Ziua femeii, unui barbat nu ii este atat de greu sa intre intr-o florarie, pentru cateva flori de primavara, si intr-o cofetarie sau intr-un raion de dulciuri.

Cand vorbim insa de o companie care doreste sa faca un gest frumos pentru sutele sau chiar miile sale de angajate, lucrurile incep sa se complice. Dar nu prea mult.

Alegerea unor cosuri cadou tematice, cu flori de primavara si cu dulciuri, devine mult mai simpla in momentul in care apelezi la o firma specializata in astfel de cadouri corporate, cum este Debonaire.

Am stat de vorba cu fondatorii acestui brand deja consacrat in lumea cadourilor corporate, pentru a afla cum reuseste Debonaire sa le asigure clientilor sai aceeasi calitate superioara si bun gust pana in cele mai mici detalii in fiecare cos cadou din miile pe care le livreaza intr-un timp foarte scurt.

Cum reusiti sa livrati clientilor mii de cosuri cu aranjamente florale pline de prospetime si chiar flori in ghivece, de parca ar fi luate acum din gradina? Si cum faceti fata volumului urias de comenzi din perioada 1-8 martie?

Asa cum stiti, noi pregatim din timp cataloagele de cadouri si implicit cel pentru 1-8 martie a fost gata la inceputul lunii februarie, dupa care l-am livrat clientilor vechi in prima faza, a doua faza fiind sa punem cadourile pe site si sa incepem promovarea lor.

Astfel avem o idee despre ce comenzi urmeaza sa executam si sa livram, inca de la inceputul lunii februarie.

Suntem singurii care fac cadouri doar pentru companii, restul se adreseaza persoanelor fizice si/sau sunt in retail.

Pentru partea de flori taiate (frezie, alstromeria, lalele, trandafiri, gerbera etc.) lucram cu doua sere din Romania, una dintre ele avand peste 2,5 hectare de flori, iar pentru partea de plante la ghiveci lucram direct cu unul dintre cei mai mari importatori de plante, care numai pentru sezonul acesta va aduce peste 150.000 de plante (zambile, narcise,crocus, iris etc.)

Pentru aranjamentele florale din Colectia de Cadouri 1-8 Martie colaboram cu o echipa de floristi specializati si calificati.

Ce ne puteti spune si despre bunatatile din cosurile cadou?

Produsele din cadouri sunt de mai multe tipuri: alimentare si nealimentare. Toate produsele componente ale cadourilor sunt produse de importanti producatori din Europa, indiferent ca vorbim de calitate sau de traditie.

Printre ei putem sa amintim de Pralibel, Farmhouse, Zaini, Taylors of Harrogate si Jakobsen pentru partea de produse alimentare, iar pentru partea de produse cosmetice Perlier, Hammam Pielor si Yardley.

Produsele food din componenta cadourilor nu se gasesc la raft si sunt de calitate de la mediu in sus, iar produsele cosmetice din cadouri sunt realizate din ingrediente naturale in proportie de 97%.

Ne puteti oferi o recomandare de cos cadou care s-a preta foarte bine pentru o multinationala, de exemplu, care vrea sa-si arate aprecierea fata de cele 3.000 de angajate, de 1-8 martie? Dar pentru o companie de top care se ocupa, sa zicem, cu administrarea investitiilor si ar dori sa le trimita niste cadouri de lux catorva zeci de cliente din elita financiara?

Preturile cadourilor incep de la 22,90 lei + TVA si urca pana la 128,90 lei + TVA. In aceasta colectie pentru 1-8 Martie am pregatit 45 de modele de cadouri ce contin aranjamente florale, produse cosmetice, praline belgiene, cafea, ceai, martisoare si esarfe.

Singura recomandare pe care o putem face oricarei companii din Romania este sa acceseze site-ul nostru si sa aleaga cadoul sau cadourile care pot satisface exigentele angajatelor sau colaboratoarelor.

Pe langa cadourile prezentate in catalog, putem crea noi modele in functie de preferintele si bugetele fiecarei companii.

Care a fost cea mai mare comanda pe care ati primit-o pana acum si cum reusiti sa onorati comenzile de ordinul miilor de bucati din perioada 1-8 martie?

Pentru noi nu exista comenzi mari sau comenzi mici, pentru noi exista doar comenzi ale clientilor, care trebuiesc executate si livrate conform intelegerilor agreate de ambele parti.

Daca ne referim la cantitate/comanda, atunci putem vorbi despre o cantitate de aproximativ 3.000 de bucati. Pentru a face fata unei asemenea comenzii, nu a trebuit sa facem nimic mai mult decat pentru o comanda de 20 sau 50 bucati. Doar ca timpul de executie a fost ceva mai mare. Atat, nimic mai mult.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#cosuri cadou martie, #cosuri cadou flori, #cosuri cadou corporate , #cadouri