O noua miscare inteligenta facuta de Lego

Advertorial
Joi, 17 August 2017, ora 10:35
8564 citiri
O noua miscare inteligenta facuta de Lego

Producatorii Lego Friends au avut o idee foarte interesanta si au lansat un set care este destinat atat baieteilor, cat si fetitelor. Lego Friends Snow Resort Ice Rink vine sa impace ambele sexe. Pana acum, Lego Friends era o serie cautata mai ales de fetite.

Lego Friends este unul dintre cele mai vandute seturi ale producatorului danez. In raportul financiar pe anul trecut, conducerea Lego a anuntat ca Lego Friends, alaturi de Lego City, Lego Duplo, Ninjago si Lego Star Wars, a avut o parte considerabila la veniturile record de 5,38 de miliarde de dolari. Cele mai mari din istoria producatorului danez de jucarii. Ultima miscare facuta de cei de la Lego Friends va creste si mai mult contributia serie la veniturile companiei.

Expertii Lego au lucrat la setul Snow Resort Ice Rink, ce atinge ambele sexe. Pana acum, Lego Friends era cautat mai ales de fetite. Insa noul set isi propune sa impace pe toata lumea. Noul set de jucarii Lego vine cu o gama larga de figurine si seturi, care se pliaza pe dorintele fiecarui copil. In functie de imaginatie, orice prichindel poate transforma setul intr-unul cu tenta masculina sau feminina.

In primul rand, patinoarul are doua figurine, un baiat si o fata. In al doilea rand, exista crose pentru hockey pentru ambele figurine. Ne place sa o recunoastem sau nu, patinajul este considerat peste tot "prea feminin", in timp ce hocheiul este judecat ca fiind un sport destinat mai ales barbatilor.

In noul set Lego Friends, aceste doua sporturi sunt imbinate astfel incat sa nu existe o diferenta intre sexe. Snow Resort Ice Rink ofera copiilor cate un reprezentant al fiecaruia dintre cele doua sporturi enumerate si cei mici pot alege cum sa foloseasca patinoarul si toate jucariile din set.

Daca un copil poate alege sa transforme patinoarul Lego intr-un ring de dans pe gheata, poate face acest lucru in totalitate. Daca doreste sa-l transforme intr-o suprafata pe care se joaca hochei, din nou, nu este nicio problema. Cei de la Lego Friends au urmarit prin acest set de jucarii sa promoveze si egalitatea intre sexe, inca de la varste fragede. Este motivul pentru care noul set Lego Friends a prins atat la cei mici, cat si la parinti.

Pretul pentru setul Lego Friends Snow Resort Ice Rink este de aproximativ 25 de dolari si este asteptat sa ajunga si in Romania. La noi, seturile Lego Friends se gasesc in reteaua de magazine Noriel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lego Friends , #cadouri