Reduceri de pret de pana la 70% in perioada Campionatului Mondial de Fotbal

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 16:17
2110 citiri
Reduceri de pret de pana la 70% in perioada Campionatului Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestei veri. Okazii.ro a pregatit o campanie speciala in care sunt incluse peste 1000 de oferte, cu produse din 10 categorii, dedicate celor care iubesc fotbalul.

Tricouri cu numele jucatorilor favoriti, fulare, sepci, figurine cu vedetele echipelor participante, proiectoare, televizoare si gadgeturi pe care pot fi urmarite meciurile au acum reduceri de pret de pana la 70%.

Ofertele sunt pentru fanii de toate varstele, incepand de la cei mai mici. Figurinele reprezentandu-i pe jucatorii-vedeta ai Mondialului sunt vandute pe Okazii.ro cu preturi incepand de la 19 lei. Printre cele mai solicitate de fani se numara cele ale lui Messi (29,25 lei), Ronaldo (29,25 lei) si Rooney (39 de lei).

O sectiune speciala este cea de Fan Zone in care sunt active in acest moment peste 120 de oferte. Printre produsele pentru care se inregistreaza aici un numar mare de cautari se afla tricourile inscriptionate cu numele jucatorilor. Un tricou Robin van Persie, inramat si cu autograf, costa 3000 de lei, tricoul de retragere al lui Gheorghe Hagi, semnat de fotbalist in 2001, poate fi achizitionat prin licitatie, iar un tricou Michel Platini de colectie poate fi cumparat cu 1299 de lei.

Televizoare si console pentru jucatorii pasionati

Cei care vor sa urmareasca transmisiunile de la Campionatul Mondial la o calitate foarte buna pot beneficia de reducerile de pret pentru televizoare. Pe Okazii.ro ofertele incep de la 475 de lei, iar printre articolele recomandate regasim: Led Smart Orion (81 de cm) la pretul de 849 de lei, Samsung seria F (80,73 cm) la pretul de 1549 de lei sau un Smart TV LED, Full HD, Samsung (117 cm) la pretul de 2499 de lei.

Pentru cei care au prins gustul jocului si vor sa se antreneze pe console, ofertele incep de la 750 de lei. Printre produsele incluse in campania dedicata Mondialului de Fotbal se numara si Sony PlayStation 3, Super Slim (850 de lei), Xbox 360 slim (1050 de lei) sau Sony PlayStation 4 (1570 de lei).

Pe langa preturile accesibile, Okazii.ro ofera o serie de servicii care au ca scop cresterea calitatii tranzactiilor. Folosind serviciul Garantia de livrare, cumparatorii au siguranta ca primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative ii ajuta sa selecteze vanzatorii verificati, care si-au dovedit profesionalismul pe Okazii.ro.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#reduceri campionat mondial fotbal Okazii, #oferte cumparaturi campionat mondial fotbal Okazii, #reduceri preturi okazii , #cadouri