Tu stii ce cadouri de Paste sa cumperi?

Advertorial
Marti, 04 Aprilie 2017, ora 12:30
8228 citiri
Tu stii ce cadouri de Paste sa cumperi?

Se spune ca banii nu aduc fericirea, insa o intretin - este valabil si in momentul in care vorbim despre cadouri. Fiecare dintre noi cunoaste acel tip de oameni care afirma sus si tare ca nu isi doresc sa primeasca niciun cadou de sarbatori sau de ziua lor de nastere, insa care isi afiseaza o dezamagire evidenta pe chip atunci cand constata ca nu au primit nimic.

Desigur, toata lumea iubeste sa primeasca mici atentii, indiferent daca incearca sa para sau nu modesta. Si pentru ca se apropie sarbatorile, iti usuram misiunea si iti propunem cateva cadouri de Paste cu care poti sa impresionezi pe oricine!

Sapca cozoroc smart cu casti Bluetooth

Daca tot a venit primavara, poti cumpara o sapca cozoroc smart cu casti Bluetooth, pe care o gasesti pe GadgetWorld. Este practica, astfel incat nu va mai trebui sa te enervezi de fiecare data cand iti cad castile din urechi atunci cand alergi si, in plus, arata si foarte bine!

Nu ai cum sa gresesti cu un asemenea cadou - i se potriveste unei persoane care pune utilul in fata aspectului, dar poti cumpara acest cadou de Paste si daca vrei sa faci o surpriza unei firi mai pretentioase! In orice caz, nu vei dezamagi!

Casti Bluetooth cu wireless 2.1

Si daca tot suntem la capitolul muzica si iesit in aer liber, iti propunem niste casti Bluetooth cu wireless 2.1, care pot fi folosite cand alergi, faci exercitii, te plimbi prin parc, practici yoga sau pur si simplu iti doresti o calitate buna a muzicii pe care o asculti.

In plus, permit efectuarea apelurilor telefonice, ceea ce le face foarte utile si practice. Gasesti acest cadou de Paste tot pe GadgetWorld, alaturi de multe alte modele de casti.

Baterie externa solara 12000 mAh

Daca vrei sa iei un cadou de Paste intr-adevar util, aceasta baterie externa este alegerea ideala, mai ales daca vrei sa cumperi ceva pentru un iubitor al marii si al statului pe plaja.

Majoritatea dintre noi mergem vara la mare, mai toti iubim marea, iar sezonul estival se apropie, asa ca sigur iti vei bucura prietenii cu un astfel de cadou! Si da, aceasta baterie externa dispune de o capacitate de 12000 de mAh reali si nu se lauda cu capacitati mari, neadevarate.

Boxa portabila Bluetooth pentru dus, waterproof

Cu siguranta, majoritatea dintre noi obisnuim sa ascultam muzica atunci cand facem dus; stam zeci de minute sa ne balacim sau, pur si simplu, sa ne relaxam in apa calduta, in timp ce fredonam melodiile preferate.

Asa ca, fii sigur, oricine s-ar bucura sa primeasca un astfel de cadou de Paste care, mai mult decat atat, ne permite sa raspundem si la telefon in timp ce suntem in dus.

Ochelarii Realitate virtuala cu telecomanda 2.0

Evident, trebuia sa avem o sugestie de cadou de Paste si pentru acei prieteni care sunt la curent cu gadgeturile nou aparute si abia asteapta sa le testeze.

Asa ca, iti recomandam acesti ochelari realitate virtuala cu telecomanda, care imita perfect un ecran urias de 100inch diagonala la distanta de 3 metri, facand vizibile toate detaliile din aplicatiile 3D si VR.

In plus, telecomanda din pachet te va ajuta sa interactionezi cu jocurile tale preferate! Parca i-ai cam dori si tu, nu-i asa?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#cadouri Paste, #idei cadou, #cadouri online , #cadouri