Valentine's Day: Cadou de nota 10 pentru iubitul tau, cu mai putin de 100 de lei!

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 20:38
5228 citiri
Valentine's Day: Cadou de nota 10 pentru iubitul tau, cu mai putin de 100 de lei!
Foto: Okazii.ro

Te gandesti deja sa-i faci o surpriza iubitului tau de Valentine's Day? Ai sansa sa-i faci un cadou special.

Pentru ca alegerea ta sa fie cat mai usoara, specialistii categoriei Fashion & Beauty de pe Okazii.ro iti vin in ajutor cu o serie de recomandari de produse cu preturi de pana la 100 de lei, incluse intr-o campanie dedicata Zilei Indragostitilor.

Iata cateva dintre produsele selectate care pot sa faca din acest Valentine's Day o zi de neuitat:

1. Ceasuri model Casio, la pretul de 95 de lei

Ceasurile pot sa fie alegerea perfecta, reprezentand accesorii importante pentru barbati. Cu un asemenea cadou nu poti da gres. Modele aflate in topul achizitiilor pe Okazii.ro sunt cele in stil smart-casual sau sport.

2. Parfum David Backham, la doar 98 de lei

Ca sa cumperi un parfum barbatesc e bine sa fii sigura de preferintele iubitului tau, pentru ca reprezinta un cadou pretentios. Insa daca optezi pentru un set David Beckham, la doar 98 de lei, succesul este garantat.

Poti sa-i faci o surpriza si daca te vei indrepta spre unele articole de imbracaminte la moda. Un tricou simpatic (49 de lei), o camasa slim fit (69 de lei) sau un pulover (79 de lei) sunt cadouri care-i vor face placere si il vor face sa arate bine. Ofertele sunt variate in aceasta categorie, preturile sunt mici, asa ca nu-ti mai ramane decat sa alegi culoarea si modelul care sa i se potriveasca.

Iar daca te gandesti sa completezi una dintre tinutele sale sic, alege un accesoriu care se va dovedi si foarte util in acelasi timp: un portofel cu un model original, care costa numai 39 de lei.

Cumparand de pe Okazii.ro poti transforma fiecare zi intr-un Valentine's Day!

Okazii.ro iti pune la dispozitie mai multe modalitati prin care sa te asiguri ca inchei tranzactiile in cele mai bune conditii.

Pentru ca banii tai sa fie in siguranta, foloseste serviciul Garantia de Livrare, care este gratuit pentru cumparatori. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro iti garanteaza ca iti vei recupera banii daca produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii facute de vanzator.

In plus, poti alege sa inchei tranzactii cu vanzatorii verificati. Daca observi mentiunea "premium" in cazul acestora, stii ca este vorba despre vanzatori certificati de Okazii.ro, pentru un nivel inalt de profesionalism si seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vanzatorilor te poate ajuta sa iti faci o idee foarte clara despre seriozitatea vanzatorului respectiv.

In cazul in care platesti produsele online cu cardul, banii ajung la vanzator doar daca ai primit exact produsul comandat. In caz contrar, ai cinci zile la dispozitie in care poti returna produsul.

Cauta cele mai bune oferte si cumpara in siguranta pe Okazii.ro!

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#idei cadouri Ziua Indragostitilor, #cadouri barbati okazii, #cadouri okazii, #cadouri barbati Ziua Indragostitilor okazii , #cadouri