Vezi noua colectie de cosuri cadou de la Fabulous Baskets! Traditia unui Craciun fericit!

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 07:43
3182 citiri
Vezi noua colectie de cosuri cadou de la Fabulous Baskets! Traditia unui Craciun fericit!

Fabulous Baskets sustine celebrarea sarbatorilor de iarna impreuna cu familia si cu toti cei dragi voua. Am ales pentru voi produse speciale, in spatele carora se afla cate o poveste, si am realizat cu mare grija cosuri minunate numai bune de oferit in dar de sarbatori.

In colectia de anul acesta exista 43 de modele de cosuri cadou. Colectia de cosuri cadou pentru Craciun este disponibila online. Da click aici sa o vezi!.

"Traim o viata moderna, plina de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le oferim celor din jurul nostru sprijin sau macar un zambet care sa le insenineze ziua. Le oferim clientilor nostri ocazia sa le daruiasca celor dragi un cadou unic. Fabulous Baskets a pregatit pentru voi o colectie speciala de cosuri cadou, colectie care reuseste sa transmita spiritul Craciunului."

Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Cosurile cadou Fabulous Baskets contin o selectie de cozonaci, dulceturi, zacusca, produse culinare desavarsite, vinuri de soi, cu povesti impresionante, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati, lumanari decorative produse cu multa daruire de mesteri traditionali, dar si specialitati din Franta sau Italia.

Respectand traditia anilor trecuti si anul acesta le puteti oferi celor dragi un brad natural in ghiveci.

Descarca direct din site Catalogul Fabulous Baskets

In fiecare cos cadou, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor de iarna, realizata atat de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundatia "S.O.S. COPIII GORJULUI" (www.copiiigorjului.ro), cat si de de cei 42 de copii de la Fundatia "Mia's Children" (www.miaschildren.ro).

"Fabulous Baskets si-a propus sa sprijine atat Fundatia 'S.O.S. COPIII GORJULUI', cat si Fundatia 'Mia's Children', valorificand obiectele create de copiii de la fundatii. Fiecare copil s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri o astfel de decoratiune unica, aducand astfel magia Craciunului in fiecare cos cadou Fabulous Baskets."

Alina Huiban, PR Account Director Fabulous Baskets

"Mia's Children" este o organizatie non-profit la baza careia sta un vis. Visul de a vedea tinerii si copiii din Bucuresti sau zone limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijati, abandonati sau abuzati, crescand intr-un mediu iubitor si incurajator si devenind membri fericiti si sanatosi ai societatii romanesti din punct de vedere fizic, emotional si spiritual.

Fundatia "S.O.S. COPIII GORJULUI" are ca scop asigurarea protectiei copilului conform Conventiei Internationale pentru Drepturile Copilului, sensibilizarea opiniei publice, a societatii civile, fata de copiii aflati in dificultate, dar si sprijinirea tinerilor care parasesc institutiile de ocrotire.

Comenzile pentru cosurile cadou de Craciun se fac atat online (http://fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou), cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii:

  • Alina Huiban
  • PR Account Director Fabulous Baskets
  • 0727 735 036
  • pr@fabulousbaskets.ro
  • Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
    Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
    Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
    Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
    Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
    Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
    #cadouri Craciun, #cosuri cadou Craciun, #cosuri traditionale Craciun, #produse traditionale Craciun , #cadouri