Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii Berbec (Galerie foto)

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 10:17
6164 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii Berbec (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Zodie predominant masculina, nativii Berbec sunt spontani, impulsivi si mereu in miscare. Sunt persoane foarte active si mari amatori de sport, iar natura este mediul lor natural si acolo isi vor desfasura o buna parte dintre activitati.

Berbecii sunt pasionati de aventura si provocari, ceea ce face ca firea lor sa fie una foarte competitiva. Jocurile sunt activitati pe care ei le iau foarte in serios si isi doresc intotdeauna sa castige. Pentru ei, adrenalina este ceea ce conteaza, asa ca vor fi mereu in cautarea sa.

Cadourile potrivite pentru ei sunt cele utile si pe care le pot folosi in activitatile si hobby-urile lor.

Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

Set de carti de joc si zaruri

Jocurile sunt o parte importanta din viata berbecilor. Le stimuleaza nevoia de competitie si ii fac sa simta adrenalina de care au nevoie. Setul de carti contine doua pachete si trei seturi de zaruri cu care ei se poate juca in serile cu baietii. Este genul de cadou pe care il pot lua cu ei peste tot, inclusiv in calatorii.

Rucsac pentru drumetii

Rucsacul pentru drumetii este un cadou perfect pentru cei care iubesc natura si calatoriile. Pentru berbeci, va fi un accesoriu nelipsit pe care il vor purta prin toate calatoriile lor.

Rucsacul este un prieten de nadejde pe care se vor putea baza oricand. Confortabil si practic, rucsacul este util pentru ocazionala excursie la munte sau la mare. Compartimentat inteligent, acesta poate adaposti multe dintre lucrurile de care barbatii au nevoie: chei, portofel, un briceag de dimensiuni mici, telefon si alte maruntisuri care s-ar putea pierde prin buzunarele lor.

Briceag multifunctional

Ce ar face barbatii naturii fara un briceag de nadejde care sa ii insoteasca in drumetii? Un briceag nu este util numai in natura, ci si in casa, unde barbatii Berbec vor gasi mereu cate ceva de facut.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BERBEC

Port-carduri din piele

Un portofel nu este compatibil cu firea activa a berbecilor, fiind prea repeziti si neavand timp si rabdare sa care multe lucruri cu ei. Sunt adeptii simplitatii si din acest motiv un port carduri este perfect pentru ei.

Geanta sport Avirex

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt persoane sportive care isi dedica macar cateva ore pe saptamana hobby-ului lor. Fie ca sunt la sala, pe terenul de fotbal sau in parc la o sesiune de jogging, o geanta sport pentru echipamentul lor este intotdeauna perfecta.

Spatioasa, incapatoare si usoara, geanta sport este un cadou perfect pentru barbatii Berbec.

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de My-man.ro.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#cadouri barbati berbeci, #cadou zodia berbec , #cadouri