Black Friday la CeasuriSTORE.ro: modele Tissot la pret minim!

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 15:35
3232 citiri
Black Friday la CeasuriSTORE.ro: modele Tissot la pret minim!
Foto: CeasuriSTORE.ro

CeasuriSTORE.ro va ofera in exclusivitate, pentru weekendul de Black Friday din acest an, ceasuri de mana barbatesti si ceasuri de dama elvetiene Tissot la cele mai mici preturi de pe piata din Romania!

CeasuriSTORE.ro are in stoc zeci de modele de ceasuri de mana ale celebrei case de orologerie Tissot, furnizorul oficial de sisteme de cronometraj pentru campionatul mondial de MotoGP, campionatul mondial de Superbike, campionatul nord-american de curse de masini NASCAR si FIBA (Federatia Internationala de Baschet).

Doar la CeasuriSTORE.ro veti gasi, in acest weekend, ceasuri originale Tissot la cel mai mic pret din Romania, gratie reducerilor noastre speciale!

CeasuriSTORE.ro, magazin online de ceasuri de mana 100% autentice, livreaza comenzile exclusiv prin curier, in termen de maximum 24 de ore pentru peste 4.500 de localitati din intreaga tara; coletele pot fi deschise la livrare, in vreme ce plata se poate face online sau numerar, la primirea coletului. Daca ceasul achizitionat este un cadou, CeasuriSTORE.ro va ofera gratuit ambalajul festiv si un mesaj personalizat de felicitare ce va fi inclus in colet.

Comenzile in valoare de peste 200 de lei beneficiaza de livrare gratuita, iar produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile, fara nicio penalizare. Produsele noastre pot fi cumparate si in 12 rate egale fara dobanda, prin intermediul cardurilor de cumparaturi CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).

Cei care isi doresc ceasul perfect au posibilitatea de a proba modelele de care sunt interesati la showroomul nostru din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, Bucuresti. Pentru o potrivire perfecta, daca ceasul are o bratara metalica aceasta poate fi ajustata pe loc pe mana dumneavoastra, complet gratuit.

"Va asteptam la CeasuriSTORE.ro cu peste 20 de modele de ceasuri de lux Tissot, la cel mai avantajos pret de pe piata din Romania, atat pentru modelele barbatesti, cat si la cele de dama", spune Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

Compania Tissot produce ceasuri de lux inca din 1853. In peste 160 de ani de existenta neintrerupta a acestei case de orologerie, ceasurile sale au fost purtate de celebritati precum Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela sau Angelina Jolie (ultima, in filmele din seria Lara Croft).

Parte a grupului Swatch, compania Tissot este unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri de lux din lume, fiind un adevarat brand national pentru industria elvetiana a orologeriei.

Compania vinde modelele sale de mare clasa in peste 16.000 de magazine online si offline din circa 150 de tari, printre care se numara, desigur, si CeasuriSTORE.ro.

Compania-mama, grupul Swatch, este un urias conglomerat industrial specializat in productia de microelectronica avansata si ceasuri, cu un profit anual de peste 1,3 miliarde de euro in 2014, avand in portofoliu un brand foarte cunoscut de bijuterii (in special diamante), Harry Winston, dar si branduri de orologerie de mare clasa precum Breguet, Blancpain, Omega, Glashutte Original, Longines, Rado, Certina si, bineinteles, Tissot.

Asadar, in exclusivitate pentru acest weekend, CeasuriSTORE.ro va ofera o selectie bogata de modele de ceasuri de lux Tissot la cele mai mici preturi de pe piata, cu reduceri speciale de Black Friday!

O alegere excelenta, un model clasic cu mecanism automatic, este Tissot Bridgeport Automatic Gent T045.407.11.033.00, oferit de CeasuriSTORE.ro cu o reducere de peste 350 de lei. Aceste este unul dintre cele mai frumoase si mai elegante modele din portofoliul Tissot, rama carcasei fiind extrem de sofisticat lucrata, ca si bordura si centrul cadranului, decorate prin tehnica guilloche, care imprima o textura geometrica pe suprafata metalica.

Aratatoarele, niste mici bijuterii in sine, au fost desenate pentru a aduce aminte de ceasurile de secol XIX si completeaza perfect reperele in forma de cifre romane. Desigur, ca la un model de mare clasa, geamul ceasului este realizat din cristal de safir.

Pe spate, Tissot Bridgeport Automatic Gent are un capac transparent care lasa sa se vada mecanismul interior, cu rotorul (contragreutatea care armeaza mecanismul automatic odata cu miscarile naturale ale mainii) supradimensionat de culoare aurie. Gratie mecanismului sau automatic durabil, ceasul nu trebuie intors si va va fi alaturi timp de multi ani de zile. Acesta este un ceas pe care il veti lasa mostenire copiilor sau chiar si nepotilor.

O alta alegere excelenta este Tissot Desire Man T52.1.421.12, un model tot clasic al producatorului elvetian, dar care poate fi comandat impreuna cu modelul-pereche pentru doamne (Tissot T52.1.121.12).

De asemenea oferit de CeasuriSTORE.ro la cel mai bun pret de pe piata, cu o reducere speciala, acest model dispune de un mecanism cu cuart, in vreme ce reperele sunt de aceasta data cifre arabe, iar cureaua este una clasica si eleganta, din piele neagra.

Achizitionat impreuna cu perechea sa, reprezinta un cadou ideal pentru un cuplu ori pentru a va arata sentimentele fata de cealalta persoana din viata dumneavoastra, fie ca este Black Friday sau... Valentine's Day!

Al treilea model pe care vi-l recomandam este Tissot Tradition Gent T063.610.36.037.00; cum il arata si numele, acesta este un model cu un design traditional, care se va asorta perfect cu un costum sobru purtat la intalnirile de afaceri sau in cadrul unor ocazii formale. Cu carcasa, aratatoarele si reperele in forma de linii in culoarea aurului rosu, completate de o curea de piele naturala rosu burgund si o catarama de tip fluture, acesta este unul dintre cele mai frumoase ceasuri din oferta Tissot.

Desigur, ca la orice model din aceasta gama, geamul este realizat din cristal safir. Atentie insa, este un ceas masculin, care inspira forta, cu dimensiuni pe masura; diametrul de 42 mm al carcasei il face mai putin potrivit celor cu maini mai mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#ceasuri lux, #cadou ceas, #Black Friday ceasuri, #ceasuri Tissot , #ceas