Ceasuri dama - ce modele sunt vedetele anului 2018

Advertorial
Marti, 27 Februarie 2018, ora 16:55
54596 citiri
Ceasuri dama - ce modele sunt vedetele anului 2018

Daca te afli printre femeile preocupate de moda, atunci probabil stii deja ca tendintele in materie de vestimentatie si accesorii se schimba rapid, in functie de sezoane si fiecare an care trece.

Si daca nu ai aflat inca despre modelele de ceasuri la moda in 2018, iata spre ce trebuie sa te indrepti!

Startul pentru noile tendinte in materie de ceasuri dama, s-a dat inca din iarna anului trecut, cand marile case de moda si-au expus noile viziuni asociate anului 2018. Anul acesta urmeaza tendintele cu:

Ceasuri dama stil Boyfriend. Blugi boyfriend, tricouri boyfriend... femeile care au imbratisat stilul modern, stiu cu siguranta cum sa poarte hainele cu influente barbatesti si sa le transforme in piese vestimentare sexy si de efect, care plutesc perfect pe linia dintre masculin si feminin.

In 2018, modelele de ceasuri dama cu influente masculine nu fac exceptie!

Cu celeritati precum Miley Cyrus si Milla Jovovich, care imbratiseaza deja acest stil, u incape indoiala ca vom vedea din ce in ce mai multe marci celebre care ofera in acest an ceasuri mari, stil boyfriend.

Ceasuri dama art deco. In general bijuteriile art deco sunt caracterizate de completari si forme geometrice indraznete, pietre pretioase colorate si influente din Orientul indepartat.

Daca stilul care te caracterizeaza este unul indraznet, atunci ceasurile art deco ar putea fi alegerea ideala pentru a-ti acesoriza pe gustul tau outfit-urile.

Ceasuri dama cu design minimalist. Poate ca stilurile complexe de ceasuri art deco sunt foarte apreciate de femeile din intreaga lume, dar modelele prezente in ultima vreme pe podium sunt dovada ca lumea modei este din ce in ce mai entuziasmata de influentele minimaliste. Poarta-le in 2018!

Ceasuri dama rose gold. Tendintele apar si dispar, insa daca iti doresti un ceas care sa fie la moda si in urmatorii ani, alege un ceas rose gold.

In vreme ce un ceas in nuante aurii sau argintii se poate confunda cu piesele vestimentare din garderoba ta, accesoriile rose gold vor completa subtil tinutele pe care vei alege sa le porti.

Chiar daca le este foarte la indemana sa verifice timpul pe telefon, femeile preocupate de moda isi dau seama ca ceasul nu este caracterizat doar de utilitate, ci este un accesoriu statement, care nu are cum sa lipseasca sub nicio forma din outfit-urile purtate zilnic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#ceasuri dama , #ceas
Comentarii