Sarbatori cu reduceri speciale la CeasuriSTORE.ro!

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 09:08
2446 citiri
Sarbatori cu reduceri speciale la CeasuriSTORE.ro!

Dilema obisnuita a perioadei sarbatorilor este, pentru cei mai multi dintre noi, ce cadou ar trebui sa ii cumparam persoanei iubite. Daca sunteti in pana de idei, trebuie sa stiti ca o alegere care nu da niciodata gres este un ceas potrivit cu stilul si personalitatea destinatarului - elegant, sport sau fashion.

Avem pentru dumneavoastra solutia perfecta: la CeasuriSTORE.ro, sezonul Sarbatorilor de iarna vine cu o multime de oferte irezistibile de ceasuri de mana barbatesti si ceasuri de dama!

In exclusivitate, CeasuriSTORE.ro va ofera peste 50 de modele de ceasuri elvetiene de lux Tissot, la cele mai mici preturi de pe piata din Romania! Avem in stoc, cu livrare in maximum 24 de ore in peste 4.500 de localitati din intreaga tara, ceasuri de mana 100% originale produse de celebra casa de orologerie Tissot, furnizorul oficial de sisteme de cronometraj pentru campionatul mondial de MotoGP, campionatul mondial de Superbike si campionatul nord-american de curse de masini NASCAR.

De asemenea, CeasuriSTORE.ro ofera reduceri substantiale la ceasurile fashion produse de branduri celebre precum Fossil, precum si la o serie de modele Casio, inclusiv la piese din celebra gama Pro Trek, destinate celor pasionati de aventura. Daca ceasul achizitionat este un cadou, CeasuriSTORE.ro va ofera gratuit ambalajul festiv si un mesaj personalizat de felicitare ce va fi inclus in colet.

CeasuriSTORE.ro livreaza gratuit comenzile in valoare de peste 200 de lei. Coletele pot fi deschise la livrare, in vreme ce plata se poate face online sau numerar, direct la curier. Produsele pot fi achizitionate si in 12 rate egale fara dobanda, prin intermediul cardurilor de cumparaturi CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).

Cei care isi doresc ceasul perfect au posibilitatea de a proba modelele de care sunt interesati la showroomul din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, Bucuresti.

"Va asteptam la CeasuriSTORE.ro cu recomandari pentru ceasuri de lux Tissot, la cel mai bun pret de pe piata din Romania, dar si cu modele fashion si sport, cu reduceri speciale de Sarbatori", spune Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro.

Peste 50 de moddele de lux Tissot

Un cadou perfect pentru orice ocazie, indiferent de anotimp sau de persoana careia ii este destinat, este un ceas de mana. CeasuriSTORE.ro va ofera in exclusivitate peste 50 de modele de ceasuri barbatesti si de dama ale producatorului elvetian de modele de lux Tissot, la cele mai mici preturi din Romania!

Casa Tissot produce ceasuri de lux de mai bine de un secol si jumatate. In cei peste 160 de ani ai sai de existenta, ceasurile Tissot au fost purtate de celebritati precum Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela sau Angelina Jolie. Parte a grupului Swatch, compania este unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri de lux din lume, fiind un adevarat brand national pentru industria elvetiana a orologeriei.

Compania isi vinde ceasurile in peste 16.000 de magazine din circa 150 de tari - printre care se numara, desigur, si CeasuriSTORE.ro. Grupul Swatch are in portofoliu branduri de orologerie de lux precum Breguet, Blancpain, Omega, Glashutte Original, Longines, Rado, Certina si, bineinteles, Tissot.

Iata in cele ce urmeaza o serie de recomandari de cadouri pentru persoana iubita, de Sarbatori, atat din seria modelelor Tissot, cat si din portofoliile Fossil sau Casio.

O prima recomandare este un model clasic Tissot, PR 100 Quartz Gent Steel T049.410.11.033.01, la care CeasuriSTORE.ro va ofera o reducere speciala. Un model extrem de frumos si de elegant, Quartz Gent Steel este realizat integral din otel inoxidabil (inclusiv cadranul!), slefuit in doua tonuri (lucios, pe segmentele din centrul bratarii metalice, si in rest mat).

Este un ceas clasic, cu mecanism cu cuart si repere in forma de cifre romane, cu fereastra ce indica data amplasata in dreptul orei 3.00. Intregul ansamblu este practic monocrom, cu aceeasi nuanta argintie peste tot, cu exceptia unui foarte discret contrast cu reperele secunda, inscriptia "Tissot 1853" si cadranul cu cifra datei, care sunt negre. Ca la un model de mare clasa, geamul ceasului este realizat din cristal de safir, in vreme ce rezistenta la apa este de 100 m, ceea ce inseamna ca acest model poate fi purtat fara grija la plaja si la inot, inclusiv la piscina, pe timpul iernii.

Ceea ce individualizeaza acest model este faptul ca producatorul a realizat si o pereche, o versiune destinata doamnelor, cu un design si specificatii identice, insa cu dimensiuni ceva mai mici: Tissot PR 100 Quartz Lady Steel. Astfel, cele doua modele pereche reprezinta o idee perfecta de cadou pentru cuplurile care doresc sa se bucure de Sarbatori asa cum se cuvine!

O alta propunere de cadou este un model fashion: Fossil CH2913. Acest model cu mecanism de productie japoneza, cu cuart, are un design ce aminteste de modelele preferate de pasionatii sporturilor cu motor: secundarul si aratatoarele cronometrului sunt portocalii, oferind un contrast puternic cu cadranul. De fapt, ar fi mai bine zis "cu cadranele", caci acest model dispune de o functie cronograf ce masoara intre 0 secunde si 12 ore, cu trei cadrane secundare independente - cate unul pentru secunde, minute si ore.

Cadranul principal, de un alb sidefat, ca si reperele in forma de linii, realizeaza un contrast placut cu chenarul in nuanta bronzului, marcat la randul sau cu repere, iar fereastra ce indica data este plasata intre orele 4.00 si 5.00.

De asemenea, ceasul dispune de o serie de trasaturi rar intalnite: are un mecanism incapsulat, care il protejeaza mai bine impotriva socurilor, in timp ce lacasul bateriei este independent si are propriul capac, din otel inoxidabil. La fel, ceasul are si un capacel dedicat, tot din otel inoxidabil, pentru eliberarea coroanei.

Al treilea model pe care vi-l recomandam este unul sport - Casio PRG-S510-1DR, din seria Pro Trek, preferata de pasionatii de aventuri in natura. Casio a introdus in gama Pro Trek sistemul sau unic la nivel mondial de senzori ce indica nordul magnetic, masoara temperatura, altitudinea si presiunea atmosferica, sistem preluat de la modelele de varf din gama Casio G-Shock. Acest Pro Trek arata, in primul rand, fantastic - este complet negru, cu exceptia aratatoarelor si reperelor, care sunt albe si fosforescente, dispune de un cadran izolat sub un geam extrem de rezistent de cristal mineral si are o etanseitate de 100 m (perfect pentru inot si alte sporturi acvatice, cu exceptia scufundarilor).

Ceasul mai are, pe deasupra, o serie de caracteristici care il fac indispensabil celor care doresc sa isi petreaca vacantele departe de agitatia orasului: in primul rand, are o baterie solara, ce nu necesita incarcare, un cadran atat analogic, cat si digital, dar si busola, termometru, barometru si altimetru incorporate, gratie sistemului Triple Sensor. Trebuie mentionat ca busola utilizeaza aratatoarele pentru a indica nordul si dispune de compensare pentru a arata nordul geografic real, nu pe cel magnetic (corectie a declinarii magnetice).

Ceasul rezista la temperaturi de pana la -10 grade Celsius si poate masura temperaturi exterioare intre -10 si 60 de grade. Altimetrul functioneaza intre cote de la -700 la 10.000 de metri, cu pas de masurare de 5 m. Desigur, ceasul poate indica ora de pe mai multe fuse orare (29 la numar), are cronometru cu sutimi de secunda, calendar automat, alarme, iluminare automata a cadranului etc.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucatori de pe piata retailului online de orologerie din Romania. Cu o experienta de 5 ani in domeniul comercializarii online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie si accesorii, destinate atat publicului tanar si preocupat de moda, cat si celor cu gusturi clasice.

Echipa CeasuriSTORE.ro va sta la dispozitie pentru consiliere de specialitate in alegerea ceasului potrivit si pentru servicii aditionale furnizate gratuit clientilor nostri.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#ceasuri de lux, #ceas lux Tissot, #modele ceas cadou, #reduceri ceasuri sarbatori , #ceas