Biciclete electrice - o varianta de transport eco si foarte comoda

Advertorial
Marti, 08 Mai 2018, ora 14:00
7615 citiri

In orasele sufocate de poluare, bicicleta poate fi una dintre cele mai potrivite solutii in lupta pentru imbunatatirea calitatii aerului prin reducerea noxelor.

Am fi oare dispusi sa renuntam la masini pentru a pedala pe doua roti pana la serviciu si inapoi? Daca luam in considerare toate avantajele, cu siguranta ca am intalni mult mai multi biciclisti pe strazi.

Peste 70% din poluarea din Capitala este generata de cele mai bine de 1,5 milioane de masini care circula zilnic pe strazile orasului. Dioxid de azot, monoxid de carbon, particule in suspensie si alte zeci de substante toxice sunt degajate de aceste masini. Am avea un oras mult mai curat daca am adopta ca varianta bicicletele.

Asadar, bicicleta este o alternativa verde la masinile clasice. Nu consuma carburant si nu elibereaza substante nocive. Inclusiv bicicleta electrica se inscrie in aceasta categorie a mijloacelor de transport prietenoase cu mediul. Pentru ca energia electrica se poate spune ca a reinventat mersul pe bicicleta.

Usor de incarcat, acestea ofera o autonomie de pana la 100 de kilometri la o singura incarcare. Cele mai noi modele de biciclete electrice sunt prevazute cu pedale de asistenta, asa incat, atunci cand vrei sa pedalezi sa o poti face ca in cazul oricarei biciclete clasice. Practic, cu o bicicleta electrica imbini armonios mersul comod si fara efort cu sportul, alternandu-le in functie de preferintele de moment.

Mai mult, aceste biciclete electrice de care vorbim sunt si economice. Pentru o incarcare completa are nevoie de doar cateva ore.

Cat priveste alegerea acestui mijloc de transport, e clar ca nu e simplu de facut. Asta si in functie de criteriile dupa care te orientezi: pretul sau performantele?

La gama de biciclete romanesti, cum sunt cele Pegas, pretul variaza cam intre 1.000 si 1.700 de euro. Partizan E-Bike Verde Mineral este una dintre cele mai apreciate biciclete din gama Pegas.

Partizan are asistare electronica la pedalare, fiind solutia pe care Pegas o propune pentru deplasarea pe doua roti intr-un mod original si captivant. E o bicicleta robusta, pentru care nicio groapa din carosabil, nici macar macadamul sau piatra cubica nu vor fi un impediment.

Detaliile retro, cum ar fi farul fata sau claxonul electric de 12V, sunt elemente care transforma aceasta bicicleta electrica intr-o adevarata atractie.

Bicicleta electrica Pegas Partizan are autonomie pana la 40 de kilometri si atinge o viteza de croaziera de pana la 25 de kilometri la ora. Este ideal de folosit atat in oras, cat si in afara lui. Iar daca pretul standard este de 4.900 de lei, Pegas ofera in aceasta perioada o reducere de 15%, asa incat Partizan E-Bike Verde Mineral poate fi achizitionata cu 4.165 de lei.

Tot pentru cei traditionalisti, gata sa opteze mai degraba pentru biciclete romanesti decat pentru cele din import, Pegas are preturi bune si la bicicletele clasice. Prin campania "Ai, n-ai voucher, Pegas ofera extra 500 lei pentru biciclete" oricine isi poate achizitiona o bicicleta la reducere.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#biciclete romanesti, #biciclete electrice, #biciclete Pegas , #cumparaturi