Care sunt principalele recomandari ale specialistilor referitoare la utilizarea de lentile de contact lunare?

Advertorial
Luni, 22 Mai 2017, ora 10:45
5906 citiri
Care sunt principalele recomandari ale specialistilor referitoare la utilizarea de lentile de contact lunare?

(P) Progresul medicinei, in general, si al oftalmologiei, in particular, a contribuit la aparitia si, ulterior, la doversificarea categoriilor de lentile de contact.

Practice, moderne, acestea prezinta o serie de facilitati deloc de neglijat. Dincolo de procesul minutios de ingrijire si de costurile ridicate comparativ cu traditionalii ochelari, lentilele de contact lunare sunt optiunea cea mai viabila pentru omul modern.

Confortabile in timpul utilizarii, usor de manevrat, medicii, opticienii, dar si utilizatorii le descriu ca pe un instrument modern, care a schimbat viata a milioane de oameni din toate colturile lumii.

Flexibilitatea si materialele profesioniste existente pe piata au avut drept rezultat confectionarea unor accesorii subtiri, fine, extraordinar de noi si usor de manevrat.

Practic, avand in vedere beneficiile si avantajele oferite in urma utilizarii celor mai bune lentile, pacientul se poate bucura de multa libertate, de o vedere naturala, al carei cand vizual este nelimitat.

Astfel, aspectul estetic placut privirii, accentuarea culorii irisului, corectarea celor mai frecvente forme ale afectiunilor oculare reprezinta elementele pe care progresul tehnic din domeniu le ofera pacientilor, pentru a beneficia de cea mai fina forma de corectarea a vedere.

Lentilele de contact lunare- hidratare eficienta si solutii practice de ingrijire

Preocuparea cea mai intensa, in special a tinerilor, este de mentine in permanenta un nivel optim al sanatatii ochilor si de a scapa de neplacerile zilnice cauzate de simptomele solicitarii excesive a ochilor.

Pe de alta parte, aspectul estetic al fetei este privit ca un punct forte in conditiile interactiunii cu mediul social. In plus, dorinta de a avea o alternativa practica la ochelari, la costuri decente. Facand parte din categoria lentilelor de contact moi, practic lentilele de contact lunare se situeaza pe primul loc in topul preferintelor. 92% dintre purtatori aleg acest tip de accesorii. Medicii oftalmologi recomanda ca acestea sa fie purtate pe o durata de 1-2 luni.

Curatarea se face in fiecare seara, pentru a indeparta particulele de praf de pe suprafata plasticului, si se depoziteaza intr-un suport special, in solutie care asigura pastrarea in conditii optime.

Beneficii multiple pentru purtatori

Printre avantajelor modelelor consacrate de lentile lunare, ce pot fi comandate prin Optilen si alte magazine online, se numara posibilitatea utilizarii lor pe o perioada prelungita, materialul este extrem de flexibil, permitand patrunderea oxigenului catre cornee, iar adaptarea ochiului la noile dioptrii este mult mai usoara.

Mai mult, proprietatile si rezistenta lor le fac ideale in cazul activitatilor sportive, cum ar fi alpinismul, inotul, si multe altele. Asigurarea vederii clare si a imaginilor in culori cat mai naturale este garantata de catre medici si producatori.

Reversul medaliei, lentilele de contact lunare prezinta si o serie de neajunsuri. Pe langa un cost ceva mai ridicat, lentilele necesita o atentie sporita in momentul ingrijirii, fiind extrem de vulnerabile la depunerile proteice.

Cele mai cunoscute categorii de lentile de contact lunare sunt cele pe baza de HydraGlyde, responsabile de conferirea unui grad de permeabilitate de cinci ori mai mare fata de cele obisnuite din hidrogel cu permeabilitate joasa.

Lentilele sunt la mare cautare, dat fiind faptul ca tehnologia unica SmarthShield este cel mai bun remediu posibil de protectie contra murdariei si a contaminarii cu resturi de produse cosmetice sau diferite creme.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#lentile contact lunare , #cumparaturi